Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah öpüşme sahnesini cesaret olarak görenlere laf attı!

Farah Zeynep Abdullah öpüşme sahnesini cesaret olarak görenlere laf attı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yakın zamanda izleyicilerle Amazon Prime Video platformunda buluşan Bihter isimli sinema filminin başrolündeki performansı ile konuşuluyor.

Daha önce Beren Saat’in canlandırdığı Bihter karakteri, Aşk-ı Memnu dizisi ile unutulmazlar arasına katılmıştı. Bu sefer de aynı hikayenin 1920’li yıllarda geçen versiyonu sinema filmi olarak hazırlandı.

Bihter isimli yeni filmde Boran Kuzum ile birlikte Farah Zeynep Abdullah başrolde buluştu. İkilinin etkileyici işbirliğinin yanı sıra Aşk-ı Memnu dizisinden kalan meraklı izleyiciler için de Bihter isimli sinema filmi farklı bir deneyim oldu.

Farah Zeynep Abdullah Türk dizi ve sinema dünyasında cinselliği andıran sahneler ile ilgili birçok kişinin aklına yerleşmiş olan kalıpları yıkmak için farklı bir düşünce ortaya koydu.

Hürriyet gazetesindeki röportajında “İlk kez bu kadar cesur sahneleri” olduğu ile ilgili soruyu yanıtlarken Farah Zeynep Abdullah, ‘cesur sahne’ kavramının ne kadar da yanlış olduğunu anlatma ihtiyacı hissetti.

Farah Zeynep Abdullah diyor ki: “Cesur sahne tabirini artık değiştirmeliyiz bence. Proje seçimlerinde cesur olunabilir fakat mesleğini icra ederken zaten verdiğin bir kararın üstüne gereğini yapıyorsundur. Dolayısıyla sahne, sahnedir. Tom Cruise’un dublörsüz çektiği projeler gerçekten cesur mesela, uçak üstünde motorla gidiyor falan (gülüyor). Fakat biz hâlâ iki insanı hikâye gereği öpüşürken görüyoruz diye cesur dememeliyiz. Ne olur artık oyunculuk için eski magazinci tabirler sona ersin. 90’lar bitti.”

Farah Zeynep Abdullah öpüşme sahnesini cesaret olarak görenlere laf attı! 7

Bihter filminde cinselliğin pek de ön planda olmadığının altını çizen oyuncu, çocukların ailelerinde cinsellik üzerine eğitim almasının önemine işaret ederek, şunları söyledi:

“Filmimizde bu kadar cinsellik konuşacak kadar cinsellik yok. Sansürler, yasaklar azalınca, okullarımızda veya ailemizde doğru cinsel eğitim verildiğinde umarım ki cinselliğin zaten olağan olduğunu anlarız.”