Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in samimiyeti, Farah Zeynep Abdullah’a desteği ile bir kez daha ortada!

Beren Saat’in samimiyeti, Farah Zeynep Abdullah’a desteği ile bir kez daha ortada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Bihter geliyor! Farah Zeynep Abdullah’a en güçlü desteği de Beren Saat verdi! Ünlü oyuncu Beren Saat, uzun bir süredir televizyon ekranlarında yer almıyor. 1984 yılında dünyaya gelen oyuncu, 2004 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda, Hatırla Sevgili isimli proje ile güçlü bir çıkış yapmıştı. Ardından ise 2008 ve 2010 yıllarında fırtına gibi esen Aşk-ı Memnu dizisi ve sonrasında 2010-2012 yıllarında Fatmagül’ün Suçu Ne dizileri unutulmazlar arasına katıldı. Beren Saat bu süreçte çok önemli bir kariyer zıplaması yaşadı ve sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde de Türk dizilerinin yayınlanması ile popüler birisi haline geldi.

İntikam, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve en son da Netflix’te yayınlanan Atiye ile Beren Saat kariyer yolculuğuna devam etti. Son dönemde sadece Atiye dizisinde yer alması, başka projeleri kabul etmemesi ile dikkat çeken oyuncu, şarkıcı kocası Kenan Doğulu ile birlikte İngilizce bir albüm hazırlığı içinde.

Beren Saat, “Artık şarkıları tamamlıyoruz, çok az kaldı. Ama paylaşmak için de doğru zamanı bekliyoruz” dedi. Ünlü oyuncu, albüm projesinin tamamlanmak üzere olduğunu ve yakın zamanda da ortaya çıkacağını ifade etmiş oldu.

Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter karakteri ile unutulmaz bir performans sergileyen Beren Saat, şimdilerde projenin farklı bir zaman diliminde bir sinema filmi ile tekrar çekilecek olmasıyla ilgili düşüncelerini de anlattı.

Beren Saat, “Farah’ı biliyorum bir tek, onların dönem çektiğini biliyorum. Bizimkinden bambaşka bir proje olacak. Çok da iyi olacağına eminim” dedi.

Beren Saat'in samimiyeti, Farah Zeynep Abdullah'a desteği ile bir kez daha ortada! 7

Aşk-ı Memnu dizisinin sinema versiyonu, 1920’li yıllarda geçecek ve bambaşka bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Farah Zeynep Abdullah da yıllar önce Beren Saat ile özdeşleşen Bihter rolünü canlandıracak.

Farah Zeynep Abdullah’a en önemli desteklerden birisi de Beren Saat’ten geldi. Saat, şöyle konuştu: “O da bilir bunu, ilk günlerinden beri o kadar çok beğeniyorum ve destekliyorum ki. Duyguları ile çok dürüst olduğunu, çok iyi bir aktör olduğunu düşünüyorum. Eminim şahane bir Bihter çıkacak, Farah’tan…Başka bir kadından bambaşka bir yorum izleyeceksiniz.”

Aşk-ı Memnu dizisinin sinema filmi halinin hangi platformda yayınlanacağı konusunda da belirsizlik olduğu, ilk anlaşmanın iptal edildiği gibi iddialar da bulunuyor.