Ana sayfa Sinema Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı!

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekran dünyanın en yetenekli oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, bir sezon boyunca rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldığında büyük tepki toplamıştı. Ancak görünen o ki hayranları Abdullah’a olan kızgınlığını unutmuş. Abdullah’ın yeni filmi Bergen’in tanıtımını paylaştığında aldığı yorumlar bunun en güzel göstergesi. Yetenekli oyuncu tanıtımda, Bergen’e olan benzerliğiyle de şaşkınlık yarattı.

İzleyiciler tarafından çok sevilen Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı’nda canlandırdığı İnci karakteriyle hayranlarının sevgisini katlamıştı. İzleyicinin daha önce hiç izlemediği türden bir dizi olan Masumlar Apartmanı’ndaki İnci, dizinin en sevilen karakteriydi.

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı! 14

Ancak Farah Zeynep Abdullah, çok başarılı geçen ilk sezonun ardından Masumlar Apartmanı’nda ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Senaristler de çareyi, İnci’yi öldürmekte buldu. Abdullah’ın bu kararı izleyicide büyük tepkiye yol açtı. Dizi ekibini yarı yolda bırakmakla suçlanan Abdullah, nefrete varan tepkiyle karşılaştı.

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldıktan kısa süre sonra Bergen filminin çekimlerine başladı. Heyecanının büyük olduğu gözlenen oyuncu filmden ilk tanıtım filmini paylaştı. Tanıtım filmine gösterilen tepki, hayranlarının Farah Zeynep Abdullah’a olan kızgınlığının geçtiğini gösteriyor.

Zira paylaşım çok büyük heyecanla karşılandı ve hayranları sosyal medyada Farah Zeynep Abdullah’ın bu rolü ne kadar yakıştığını dile getirdi. Bir hayranı Abdullah’a Masumlar Apartmanı’ndan ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğini söyledi ve şöyle yazdı “Farah iyi ki masumlardan çıktın Öngörün çok yüksekmiş gerçekten. Yeni projen hayırlı uğurlu olsun”

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı! 15

Bir başka izleyici de “Daha film olacak diye ilk duyduğumda, önerilen sanatçı ismi olarak sesi güzel diye Serenay Sarıkaya’nın adı geçiyordu. Benim favorim Farah Zeynep Abdullah demiştim. Başkada hiç aramasınlar demiştim. Çok sevindim çok iyi oynayacaktır. Başarılar dilerim” diye yazdı.

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı! 16

Daha önce Bergen’le tanışmış bir izleyici de benzerlik karşısındaki şaşkınlığını şu sözlerle dile getirdi: “16 yaşında Çakıl Gazinosu’nda Bergen’le çalışmış bir olarak söylüyorum Bir anda gerçekten Bergen sandım kulisi bile aynı,ruhu şad olsun… gişesi bol olsun.”

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı! 17

Bergen filminin tanıtımıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı! 18 Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı! 19 Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı! 20 Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı! 21