Ana sayfa Dizi Haberleri Feyyaz Şerifoğlu’na piyango! Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktı, şimdi de Kanal D dizisinde başrolü kaptı!

Feyyaz Şerifoğlu’na piyango! Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktı, şimdi de Kanal D dizisinde başrolü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kırmızı Oda dizisi genç bir oyuncu için hayatının en büyük fırsatını önüne serdi. Can karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu’ndan bahsediyoruz. Burcu Biricik ile duygusal ve romantik sahnelerde yer alan Şerifoğlu ilk deneyiminde hayatının en büyük fırsatını elde etti.

1991 yılında Rize’de dünyaya gelen oyuncu, tekstil mühendisliği okudu. Müzik konusunda çalışmalar yapan Şerifoğlu, ilk single çalışması olan Gidene isimli şarkı ile dikkatleri çekti. Şarkıcılıkta dikkat çektikten sonra ise Kırmızı Oda dizisi ile oyunculuğa adım attı ve büyük de ilgi gördü.

Feyyaz Şerifoğlu’nun gördüğü ilgi kariyeri açısından da müthiş bir teklifin önüne gelmesini sağladı. Burcu Biricik bir süredir Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı ismi taşıyan romanından uyarlanan Camdaki Kız isimli diziye hazırlanıyordu. Oyuncu için de bir partner üzerinde düşünülürken, Kırmızı Oda dizisindeki Can ile Boncuk sahneleri önemli bir fırsatı da ortaya koydu.

Kırmızı Oda hayranları Can-Boncuk ikilisinin aşk görüntülerinden çok memnun olmuştu. Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik’in de çok iyi uyum yakalaması sonrasında genç oyuncuya hayatının fırsatı Kanal D’nin yeni dizisinden geldi.

Feyyaz Şerifoğlu'na piyango! Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktı, şimdi de Kanal D dizisinde başrolü kaptı! 7

OGM Pictures imzalı Camdaki Kız isimli dizide Burcu Biricik’in partnerinin Feyyaz Şerifoğlu olduğu da ortaya çıktı. Okuma provaları başlanan diziye üst üste yeni oyuncular da katılmaya devam ediyor.

Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Selma Ergeç, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Nihal Menzil gibi önemli isimlerin de kadroda yerini aldığı ortaya çıktı.