Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya hangi sette? Ser verdi, sır vermedi!

Hazal Kaya hangi sette? Ser verdi, sır vermedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya bilindiği gibi son olarak Bizim Hikaye dizisinde oynamıştı. Sonrasında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmiş ve bir süre setlerden uzak kalmıştı. Hazal Kaya, daha sonra yaz aylarında ‘Benden Ne Olur?’ isimli bir sinema filminde başrolde yer aldı. Şimdilerde ise ismi Netflix’in yeni dönem dizisi Pera’da oynayacak.

Hazal Kaya, bir süredir sessiz sedasız, ser verip sır vermeden rolüne hazırlanıyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarda oyunculuk üzerine kendini geliştirmeye çalıştığı ve müzik konusunda da eğitim aldığı ile ilgili ipuçları vermişti.

Hazal Kaya, son yaptığı instagram paylaşımıyla ise iyice merakta bıraktı! Zira bir karavanda karşısındaki ekibi çeken Hazal Kaya’nın sette olduğunu anlatan sözü, ‘Hangi set?’ dedirtti!

Netflix’teki dizisinin çekimlerinin başlayıp başlamadığı merak konusu ama bir başka tahmin daha yürütülebilir bu durumda.

Kadro, bir başka sürprizi çağrıştırıyor! Bir süredir Zorlu PSM Youtube kanalında pek çok ünlü ismin yer aldığı Dijital Sahne adıyla tiyatro oyunları yayınlanıyor.

Son olarak Nur Fettahoğlu, Şükran Ovalı ve Başak Daşman da ‘Üç Kız Kardeş’ isimli Anton Çehov’un yazdığı tiyatro oyununda rol aldılar. Hazal Kaya’nın da yine benzer bir projede yer almış olması da mümkün!

Tabii bir dergi röportajı için çekilecek moda fotoğrafları için de olabilir bu hazırlık! Hazal Kaya, bu konuda bir açıklama yapmadı ama hayranlarını da heyecanlandırdı!

Bakalım bu pozun altından hangi proje çıkacak?