Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs pozlarına düşen düşene!

Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs pozlarına düşen düşene!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar yeni dizisi için KKTC’de bulunan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, bol bol fırsat buldukça sahilde yürüyüş yapıyor. Oyuncu, sezon başında Yeni Hayat dizisinde rol almış ancak dizinin beklediği reytingi alamaması nedeniyle 9. bölümde final yapmasından sonra Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde oynamaya başlamıştı.

Hazırlıkları uzun süren dizinin çekimleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde yapılıyor. 1960’lı yılların başından başlayarak, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen süredeki olayların anlatılacağı dizi, o dönem yaşanan bazı olaylara da ışık tutacak.

Titiz bir çalışma ile hazırlanmakta olan TRT1’in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ın çekimleri Ocak ayında başladı. Yılbaşından sonra tüm oyuncular ve ekip adaya gitmiş ve 10 günlük karantinanın ardından çekimlere geçilmişti.

 

Serkan Çayoğlu, başrolü Gülper Özdemir, Pelin Karahan ve Ahmet Kural ile paylaşmakta. Dizide ayrıca Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu da rol alan isimler arasında.

Henüz yayın tarihi netleşmeyen dizi için bir süredir Kıbrıs’ta olan Serkan Çayoğlu, adadan manzarası bol pozlarıyla sosyal medyada yer almakta.

Çayoğlu, havanın Türkiye’ye nazaran daha sıcak seyrettiği Kıbrıs’tan son pozlarını instagram sayfasından paylaştı. Oyuncunun dizi için uzattığı bıyıklı halini kimi takipçileri çok beğenirken, spor kıyafeti ve şapkası ile verdiği neşeli pozlar ise beğeni topladı.

Serkan Çayoğlu'nun Kıbrıs pozlarına düşen düşene! 9

Paylaşımına Summer vibes (Yaz duygusu” notunu düşen oyuncunun keyifli anlarından bazı kareleri aşağıda görebilirsiniz…

Serkan Çayoğlu'nun Kıbrıs pozlarına düşen düşene! 10

Serkan Çayoğlu'nun Kıbrıs pozlarına düşen düşene! 11