Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı açıklanınca Hekimoğlu’nun reytingleri bir anda yükseldi!

Final kararı açıklanınca Hekimoğlu’nun reytingleri bir anda yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Hekimoğlu dizisiyle ilgili final kararı hayranlarını çok üzmüştü. Dizinin uzun yıllar devam etmesini isteyen geniş bir kitle vardı. ABD’de yayınlanan House MD dizisinin Türk versiyonu olan Hekimoğlu, kendisine has tarzıyla izleyicileri etkiledi.

Timuçin Esen de öyle başarılı bir Ateş Hekimoğlu karakteri ortaya koydu ki, dizi hayranları 42 bölüm geride kalmasına rağmen ünlü oyuncunun performansına doyamadı. Hekimoğlu dizisinin 3. sezonda da devam etmesini arzu edenler için kötü haber Kanal D’den geldi.

Mayıs ayında Hekimoğlu dizisi final yaparak bitiyor… Bu konu kesin… Dizinin geriye sadece 8 bölümü kaldı. 50. bölüm itibariyle izleyicilerle vedalaşacak olan Hekimoğlu, bu kararın duyurulmasından sonra dün akşam 42. bölümü ile yayındaydı.

Dizinin özellikle AB kategorisinde çok iyi bir sonuç alması ve 6. sırada yer alması dikkatleri çekti. Totalde 14. olan dizi, ABC1’de ise günü 12. sırada tamamladı.

Hekimoğlu dizisi bir türlü istikrar bulamayan reytingleri nedeniyle bu sezon çok konuşuldu. Dizinin final kararının duyulmasının ardından gelen bir reyting yükselişi de dikkat çekici oldu.