Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ayrılık reytingde birincilik getirdi! Masumlar Apartmanı yine olay yaptı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ayrılık reytingde birincilik getirdi! Masumlar Apartmanı yine olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının reyting rekabetinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor… Masumlar Apartmanı dizisinin bu sezonun geneli itibari ile bir hakimiyeti söz konusuydu. Bir ara TRT1 dizisi tüm kategorilerde birincilik elde etmekte hiç zorlanmıyordu.

Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de 6. sezonunda olmasına rağmen sağlam reytingler alarak yoluna devam ediyor… Dizinin zaman zaman tüm kişiler kategorisinde birincilikler alabildiğine de şahitlik ediyoruz. Masumlar Apartmanı’nı AB ve ABC1’de geçmesi pek de mümkün olmayan EDHO, tüm kişilerde ise dün akşam olduğu gibi zaman zaman birincilikler alabiliyor.

EDHO; AB ve ABC1 kategorilerinde de rakibinin ardından dün akşamı ikinci sırada kapattı ve yine yüksek reytingleri ile başarısını sergiledi. Dün akşam Sanem Çelik’in canlandırdığı Ceylan karakterinin ani vedası da dizi hayranlarını bir hayli etkiledi.

Sezona kötü başlayan ama sonrasında düzelten Baraj dizisinin bir ara rakiplerinin olmadığı hafta tüm kişiler kategorisinde birinci olduğunu hatırlayanlar vardır. Baraj o noktadan hızla geri çekildi.. Son haftalarda da düşüş artık geri dönülemez bir noktaya doğru ilerledi. Bunun nedeni ise dizinin hikayesindeki fazlasıyla entrika olması ve bazı karakterlerin de artık izleyiciye inandırıcı gelmemeye başlaması olarak görülebiliyor.

Baraj dizisi tüm kişilerde günü 7.sırada tamamlarken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise 19. oldu.

Kanal D’nin Mayıs ayında final kararı aldığı Hekimoğlu’nun geriye 8 bölümü kaldı. Dün akşam dizinin reytinglerde yine yükseliş yaşadığı bir akşam geride kaldı. AB’de 6. olan Hekimoğlu için bu önemli bir başarıydı.

İşte 23 Mart Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ayrılık reytingde birincilik getirdi! Masumlar Apartmanı yine olay yaptı! 7