Ana sayfa Sosyal Medya Final kararı alınan Hekimoğlu dizisinin devamı için küçük bir umut daha var!

Final kararı alınan Hekimoğlu dizisinin devamı için küçük bir umut daha var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi 8 bölüm sonra veda edecek. Dizinin bu noktaya kadar bile gelmesini başarı olarak görenler çoğunlukta. Farklı bir konsepte sahip olan dizinin hem hikayeleri hem de oyunculuk performansları 42 bölüme kadar yayında kalabilmesinin sırrı konumunda.

AB izleyicisinin daha fazla ilgi gösterdi, total seyircisinin pek de ilgi göstermediği Hekimoğlu, Kanal D ekranında final yapacak. Burası net. Kanal D’nin bir geri dönüşü olması mümkün görünmüyor.

Ancak bir başka ihtimalin daha olduğunu Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu dillendirdi. Bu da küçük bir ihtimal… Hekimoğlu aslında televizyon ekranı için riskli bir projeydi. Şu noktaya kadar gelmiş olması dizinin başarısı olarak görülüyor.

Sina Koloğlu da bu görüşe katılanlardan… Koloğlu, yazısında dizinin devamı için tek ümidin dijital platformlar olduğunu belirtti. Bugünkü köşe yazısında Hekimoğlu dizisini değerlendiren Koloğlu, şöyle yazdı:

“Son yılların açık kanaldaki en iyi iki dizisinden biri ‘Hekimoğlu’. Diğeri de ‘Halka’ydı. ‘Hekimoğlu’ final yapıyor. “Bu alternatif bir işti. Kült bir proje. 4-4.5 arasında bir yerlerde dolaşıyordu. Araya yaz girecek. Zaten 50 bölümü tamamlanmış olacak. Böyle bir yapım için başarılı bir sonuç. Dizi doygunluğa ulaştı” benim öğrendiklerim böyle bir çerçevede. Bir açık kapı var: “Dijital isterse.”