Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’nin Emanet dizisi başarısı dikkat çekiyor!

Kanal 7’nin Emanet dizisi başarısı dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmaya devam eden Emanet dizisi, ana akım kanallardan birisinde yayınlanmamasına rağmen ilgi görmeyi sürdürüyor. Sıla Türkoğlu’nu Seher karakterinde, Halil İbrahim Ceyhan’ı ise Yaman olarak izliyoruz. İki genç oyuncu da rollerini başarıyla canlandırıyor.

Yaman ve Seher’in yaşadıkları aslında birçok kişinin de hayatlarından izler taşıyor. Emanet dizisinin beğenilmesinin altında yatan en önemli neden de bu… Dizi hafta içi akşam saatlerinde farklı bir yapım izlemek, günlük yapımlarla vaktini geçirmek isteyenler için iyi bir alternatif oldu.

Emanet dizisinin son 1 aydır reytinglerinde de artma gözleniyor. Dizinin öne çıkmasında en önemli etken, Yaman ve Seher’in hikayesinin birçok izleyiciye gerçekçi gelmesi. Günlük hayatta da yaşanabilen bir hikaye olunca Emanet öne çıktı.

Dizinin bir başka dikkat çeken detayı ise izleyici ilgisinin sürekli artıyor olması. Emanet dizisi 7 Eylül 2020 tarihinde başladı ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Reytinglerin de iyi gelmesi Kanal 7 adına başarılı bir sonucu gösteriyor.

Emanet dizisinde 24 Mart Çarşamba akşamı 143. bölüm yayınlanacak. İzleyiciler yine farklı duyguları bir arada yaşayacak. Yeğenlerinin kurtulmasını isteyen Yaman ve Seher birlik olup Yusuf’un yanında durur. Bu hastalığı birlikte atlatmak zorunda olduklarını bilen Yaman ve Seher, Yusuf’un da yardımıyla tekrar yan yanadırlar.