Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Final kararı alınan Yalancı dizisi için bir yol daha var mı? İzleyiciden büyük istek!

Final kararı alınan Yalancı dizisi için bir yol daha var mı? İzleyiciden büyük istek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin bu sezon büyük bir iddiayla ekrana getirmeye başladığı baş rollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun  yer aldığı Yalancı dizisi bu akşam final yapıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Volkan Sümbül ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Yalancıı dizisi, sağlam hikayesi ve güçlü oyunculuklarına rağmen reyting savaşında yenik düştü.

Yalancı’nın final bölümünün tanıtımında Deniz’in polis tarafından gözaltına alındığı görülüyor. Mehmet Emir ve Deniz arasında yaşanan kovalamaca gerilim dolu anlara sahne oluyor. Mehmet Emir’in “Ben Deniz’e yaptıklarını ödetmeden hayatıma devam edemem!” sözleri dikkat çekerken yaşanacaklar büyük bir merakla bekleniyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Salih Bademci (@bademcisalih)’in paylaştığı bir gönderi

Final bölümünün fragmanını instagram hesabından ‘Gururla sunarız…’ yazarak takipçileriyle paylaşan Salih Bademci’nin paylaşımının altına pek çok yorum yapıldı. Dizinin bitecek olmasını oyuncunun paylaşımıyla öğrenen bazı takipçileri şaşkınlık yaşadı.

Oyuncunun çok üzülen bazı takipçileri ise ‘Keşke dijital platformda yer alsaydı bu kadar kaliteli bir dizi harcandı!’, ‘Çok güzel bir dizi bitmese keşke!’, Bitmesine çok üzüldüm’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Hep aynı türden dizilerin tutmasından şikayet eden izleyiciler, Yalancı gibi kaliteli bir yapımın izlenmediği için bitmesini anlayabilmiş değil.