Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı’nın Mahir’i, Son Yaz’ın Gökhan’ı Olgun Toker yine harikalar yaratacak!

Hayat Şarkısı’nın Mahir’i, Son Yaz’ın Gökhan’ı Olgun Toker yine harikalar yaratacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların en çok dikkat çeken oyuncularından biri olan Olgun Toker, yeni projesini belirledi. En son Son Yaz dizisininin kötü karakteri Gökhan olarak karşımıza çıkan Toker, yeni dizisi Mezarlık’la ekrana gelecek.

35 yaşındaki oyuncu ekranlara Yaprak Dökümü dizisiyle adım atmıştı. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Toker, Karadayı, Benim Adım Gültepe, Şeref Meselesi, Küçük Tatlı Yalancılar gibi başarılı projelerde rol aldı. Ancak onu izleyiciye en çok sevdiren Hayat Şarkısı’nda canlandırdığı Mahir karakteri oldu.

Kanal D’de yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Hayat Şarkısı’nda Olgun Toker, Burcu Biricik’in hayat verdiği Hülya karakterinin suç ortağı oldu. Alman Türk’ü aksanıyla konuşması ve Hülya’nın her daim yanında olmasıyla Mahir, izleyicinin çok sevdiği bir karakter oldu.

Hayat Şarkısı’nın Mahir’i, Son Yaz’ın Gökhan’ı Olgun Toker yine harikalar yaratacak! 7

Toker, Bir Aile Hikayesi dizisinde ise çok farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıktı. Bu kez çok başarılı bir işadamı ve evine sadık bir aile babası Mahur’u canlandıran Olgun Toker, bu rolüyle de çok başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Arıza dizisinde de Burak olarak izlediğimiz oyuncu, ayrıca Fatma dizisinde Sidar karakteri ile de beğeni topladı. Olgun Toker, en son rol aldığı Son Yaz dizisinde psikopatlık derecesinde kötü bir karakter olan Gökhan karakterini canlandırdı.

Başarılı oyuncunun yeni dizisi Mezarlık’taki rol arkadaşı Birce Akalay olacak. Netflix’te yayınlanacak olan Mezarlık, dört bölümlük bir mini dizi olacak. Yönetmeni ise Abdullah Oğuz.