Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’lu Yalı Çapkını’nda son durum ne?

Çağatay Ulusoy’lu Yalı Çapkını’nda son durum ne?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süre önce Yalı Çapkını isimli diziyle ilgili ilk söylentiler ortaya çıkmış, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı iddia edilmişti. İddialara göre dizi için başrol kadın oyuncu aranıyordu. Bir süre önce ortaya atılan bir söylenti Ulusoy’un senaryoyu beğenmediği, değiştirilmesi istediği yönündeydi. Peki Çağatay Ulusoy hayranlarının büyük merakla beklediği Yalı Çapkını dizisinde son durum ne?

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili bugüne kadar birçok iddia ortaya atıldı. Hiçbiri resmen doğrulanmadı. Son yıllarda kitaplarından uyarlanan dizilerle olay yaratan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, Fatih Altaylı’nın programına konuk oldu ve Yalı Çapkını dizisinin kendisiyle alakası olmadığını, diziyle ilgili herhangi bir bilgisinin bulunmadığını belirtti.

Edinilen bilgiye göre Yalı Çapkını dizisinin hikayesi yazar Kemal Hamamcıoğlu’na ait. Bugüne kadar iki kitap yayınlayan Hamamcıoğlu, Kanal D’nin çok izlenen dizisi Sadakatsiz’in birinci sezon senaryosunu yazmıştı.

Çağatay Ulusoy’lu Yalı Çapkını’nda son durum ne? 7

Yalı Çapkını dizisinin başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı belirtilse de oyuncudan bugüne kadar resmen bir açıklama yapılmadı. Hatta bir süre önce Ulusoy’un dizinin ilk bölüm senaryosunu beğenmediği ve yeniden yazılmasını istediği belirtilmişti. Son gelen iddiaya göre ise Çağatay Ulusoy senaryonun yeni halini beğendi.

Yakışıklı oyuncu halen BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde rol alıyor. Dolayısıyla oyuncunun şu an resmi bir açıklama yapması mümkün değil. Resmi açıklama için Yeşilçam dizisinin sona ermesi gerekiyor.

Bu arada dizinin başrol kadın oyuncuları için ise iki oyuncunun adı geçiyordu: Neslihan Atagül ve Özge Gürel. Neslihan Atagül kendi ağzıyla yaptığı açıklamada böyle bir projede yer alması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Özge Gürel’in de birkaç gün önce NGM Media’nın çekeceği Hayaller ve Hayatlar dizisiyle anlaştığı ortaya çıktı.