Ana sayfa Sosyal Medya Final kararı verilen Sadakatsiz dizisinde hikaye başa döndü, şaşkınlıkla izliyoruz!

Final kararı verilen Sadakatsiz dizisinde hikaye başa döndü, şaşkınlıkla izliyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, ikinci sezonuyla devam ediyor. Ancak geçtiğimiz gün Caner Cindoruk, dizinin son 10 bölümü kaldığını açıklamıştı. Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz için final kararı alındığı da böylelikle ortaya çıktı.

Kanal D’nin elindeki en iyi dizilerden birisi olan Sadakatsiz, şimdiye kadar elde ettiği reytinglerle büyük bir kitleyi kendisine bağladı. Dizi yurt dışında da yayınlanıyor ve İspanya gibi birçok Latin Amerika ülkesinde beğeniyle izleniyor.

Ancak Sadakatsiz için Caner Cindoruk’un son 10 bölüm kaldığını açıklaması ile birlikte dizi hayranları arasında da bir tartışma başladı. Hikayenin artık bittiğini ve dizinin devam etmesinin zor olduğunu, final kararının da doğru bir süreç olduğunu düşünenler çoğunlukta…

Ancak Sadakatsiz’in sadık hayranlarından bazıları ise final kararına üzüldüklerini ve senaristlerin daha iyi ve güçlü sahneler yazması durumunda dizinin devam edebileceğini savunuyor.

Şimdiye kadar 50 bölümü yayınlanan Sadakatsiz hayranları sosyal medyada fikirlerini paylaşırken, senaryonun başa döndüğü düşüncesini de dile getiriyor.

Bir dizi hayranı bu durumu şu sözlerle ifade etti: “Senaryonun başa döndüğünü fark ettiniz mi? Volkan Derin’le evli ve Ali, Volkan ile Derin’in yanına taşınıyor. Derin’in söylediklerini duyduktan sonra annesinin kıymetini anlıyor. Daha önce de izledik.

Gönül baştaki gibi Asya’ya düşman oluyor ve onu alaşağı etmek için planlar yapıp, yine birinci sezondaki gibi perde arkasından Volkan’a yardım ediyor. Selçuk yine saldırgan ve tehlikeli hallerine döndü. Seyirci neden izledi 50 bölüm? 5. Bölüme dönmek için mi?”

Final kararı verilen Sadakatsiz dizisinde hikaye başa döndü, şaşkınlıkla izliyoruz! 7