Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Mucize Doktor dizisinden çok sevindiren yeni gelişme!

Final yapan Mucize Doktor dizisinden çok sevindiren yeni gelişme!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisi Fox TV ekranında iki sezon boyunca izleyicilerle buluştu. Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı dizinin 65. bölümü ile birlikte ekrana veda etmesi hayranlarını çok üzdü.

Bu önemli veda kararının altında yatan nedeni Sinem Ünsal, zirvede bırakmak olarak açıklamıştı.Ancak kulislerde konuşulan konu ise başrol oyuncusu Taner Ölmez’in çok yorulduğu ve devam etmek istemediği şeklinde yansımıştı. Türkiye’de Mucize Doktor hikayesi sona erdi. Ama dizi yurt dışını etkilemeye başladı bile…

Yapımını MF Yapım’ın, yurt dışı dağıtımını Madd Entertainment’ın üstlendiği, başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal’ın yer aldığı ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Mucize Doktor” dizisi, 3 Haziran Perşembe günü Arjantin’de Telefe kanalındaki yayınıyla, Arjantin-Şili milli maçını geride bırakarak zirveye yerleşti.

Türkiye’de geçtiğimiz haftalarda final yapan dizi Arjantin’in en çok izlenen özel televizyon kanalı Telefe’de 15,53 reyting alarak büyük bir başarıya imza attı. “Dr. Milagro” adıyla yayınlanan Mucize Doktor, perşembe günleri 18-19 bandında reyting alarak Arjantin’de rekordan rekora koşuyor.