Ana sayfa Sosyal Medya Final yapan Mucize Doktor dizisinin iki ünlüsü Sinem Ünsal ve Hazal Türesan birbirlerinden kopamıyor!

Final yapan Mucize Doktor dizisinin iki ünlüsü Sinem Ünsal ve Hazal Türesan birbirlerinden kopamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Sinem Ünsal ile Hazal Türesan, Mucize Doktor isimli dizi ile geride bıraktığımız 2 sezona damgasını vuran isimler oldular. Nazlı karakterinde Ünsal ve Beliz olarak da Türesan güçlü performanslar ortaya koydular.

Mucize Doktor dizisi 2 sezon sürdü ve yer alan tüm isimlerin öne çıkmasını sağladı. Dizi sayesinde özellikle de Nazlı karakterinden Sinem Ünsal bir kariyer zıplaması yaşadı. Oyuncu kısa sürede ünlendi ve milyonlarca hayrana kavuştu. Benzer bir durumu Hazal Türesan da kariyerinde yaşadı.

Hazal Türesan ile Sinem Ünsal ikilisinin dostluğu diziden önce başlamıştı. Ancak sette de uzun süre bir arada yer almak iki ünlü ismin arkadaşlığını pekiştirdi. İkili dizinin final yapmasının ardından tatilde de birlikte eğlenceli anlar yaşıyor.

Bodrum’da tatil yapan ikili, plajda neşeli halleriyle kameralara yakalandı. İkilinin bu güçlü dostluğu da sanat camiasında kolay kolay rastlanan arkadaşlıklardan değil…

Doğal ve samimi halleriyle Bodrum plajlarında eğlenceli anlar yaşayan ikilinin bir dergi için verdiği pozlar da ortaya çıktı.

İkili dergi çekimlerinde hem güzelliklerini sergiledi hem de etkileyici pozlar verdi.