Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi en az 10 yıl sürer!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi en az 10 yıl sürer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşan ve 6 sezonu geride bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, fenomen olmuş bir yapım konumunda. Dizide Hatice karakterini canlandıran Sevinç Kıranlı’nın önemli bir iddiası var.

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizide birçok ünlü isim de yer aldı. Dizinin ilk bölümünden bugüne yüzlerce oyuncunun da hikayede yer aldığını hatırlatalım.

Oktay Kaynarca’nın Kurtlar Vadisi’ndeki Süleyman Çakır karakterinin ardından bu sefer de Hızır Çakırbeyli olarak yine fenomen haline geldiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, şimdiye kadar 199 bölüm yayınlandı.

Geçtiğimiz ay 6. sezonu bitiren dizinin ekibi de tatile çıktı. 3 ay kadar sürecek olan bu tatilin ardından Ekim başında ekibin yeniden bir araya gelerek çekimlerin başlaması bekleniyor. Dizinin Hatice’si Sevinç Kıranlı yazdığı kitap ile geçtiğimiz günlerde dikkat çekmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi en az 10 yıl sürer! 7

Kıranlı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın daha uzun yıllar devam edebilecek bir proje olduğunun altını çizdi. Oyuncu, “Şimdiden çok önemli bir yere sahip ve gayet uzun soluklu bir şekilde soluk soluğa devam ediyor dizimiz. Seyircimize sonsuz teşekkürler. Onlar seyrettiği için bu kolektif bir iş, onlar olmadan olmuyor. Sevgilerine çok büyük saygı duyuyorum, karşılığını da çok büyük görüyoruz” diye konuştu.

Hatice karakterinin çok güzel bir rol olduğunu ve bütünleştiğini belirten Sevinç Kıranlı, heyecanla 7. sezonu beklediğini ifade etti. Oyuncu, dizinin bu kadar uzun soluklu olmasını beklediğini de anlattı.

Sevinç Kıranlı, şöyle konuştu: “İlk daha 10 sene gözüyle baktım. Sonra bunun esprisi oldu. Sevinç 10 sene diyordu hadi bakalım 3 oldu, 4 oldu derken şimdi 7 oluyor. Hala diyorum ki en az 10 sene.”

Sevinç Kıranlı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın en az 10 yıl devam edebilecek bir proje olduğunu daha en baştan anlamış ve bu düşüncesinde de haklı çıkmış. Dizi hayranları da merakla sonraki sezonları bekliyor.