Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Ramo dizisinin ardından Murat Yıldırım’ın ismi yeni bir diziyle anılıyor!

Final yapan Ramo dizisinin ardından Murat Yıldırım’ın ismi yeni bir diziyle anılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Ramo dizisi iki hafta önce ekrana veda etmişti. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiren dizi, izleyenlerin uzun süre unutamayacağı bir hikaye olarak akıllara kazındı. Özellikle iki başrol, izleyenler tarafından birbirlerine çok yakıştırıldı ve reytingleri orta seviyede olan ve dikkat çeken bir diziden kanalın vazgeçmesi ise eleştirilere neden oldu.

Ramo dizisi bitti ama dizinin iki oyuncusunun yeni projeleriyle ilgili haberler gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Esra Bilgiç’in bir başka dizide rol almaya hazırlandığı ortaya çıkmıştı. Bilgiç, Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alacak.

Uğur Güneş ile başrolü paylaşacak olan Esra Bilgiç, dizide bir maden şirketi sahibinin kızı Gülfem’e hayat verecek. Esra Bilgiç’in ardından, Murat Yıldırım’ın da ismi bir diziyle anılmaya başlandı.

Uzun süre dizilerde rol almayan ve atv’nin Kim Milyoner İster isimli yarışmasını sunan Murat Yıldırım, Ramo ile ekranlara dönmüştü.

Oyuncunun kod adı Evlilik Sözleşmesi olan yeni bir diziyle anıldığı şeklinde kulis söylentileri ortaya çıktı. Henüz konuyla ilgili net bir durum yok ama oyuncunun dizilere yeniden döneceği anlaşılıyor.

Ramo’dan sonra pek çok yapımcıdan teklifler aldığı tahmin edilen oyuncunun son kararı merakla bekleniyor. Bu arada ismi Evlilik Sözleşmesi olarak anılan diziyle ilgili Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından kısa bir bilgi paylaştı.

Final yapan Ramo dizisinin ardından Murat Yıldırım'ın ismi yeni bir diziyle anılıyor! 7

Buna göre Üs Yapım tarafından çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Cem Akyoldaş yapacak. Senaryosunu ise tiyatro oyunları yazarı olan Özgen Kula yazıyor.

Diziyle ilgili kadın başrol oyuncusu olarak Gizem Karaca’nın ismi geçiyor. Karaca hale Baraj dizisinde oynuyor. Dizi, 39. bölümde final yapacak.