Ana sayfa Sosyal Medya Sona gelen Sefirin Kızı, Masumlar Apartmanı’nı yerle bir etti! Hekimoğlu’ndan gitmeden önce son çalım!

Sona gelen Sefirin Kızı, Masumlar Apartmanı’nı yerle bir etti! Hekimoğlu’ndan gitmeden önce son çalım!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arası sosyal medyadaki paylaşım savaşı sürerken araştırma sonuçları son derece şaşırtıcı sonuçlar veriyor. Reyting yetersizliği yüzünden finale doğru giden diziler, sosyal medyadaki paylaşımlarla reytingi yüksek dizileri geride bırakıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 4 Mayıs Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Sefirin Kızı oldu.

Yayın hayatına yüksek reytinglerle başlayan ancak Nare’yi canlandıran Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalması üzerine büyük bir düşüş yaşayan Sefirin Kızı’nı, son anda kadroya dahil edilen Tuba Büyüküstün dahi kurtaramadı. Nitekim bir türlü istenen sonucu alamayan Sefirin Kızı, 52. final bölümü ile birlikte 11 Mayıs Salı akşamı izleyicilerine veda edecek.

Sona gelen Sefirin Kızı, Masumlar Apartmanı'nı yerle bir etti! Hekimoğlu'ndan gitmeden önce son çalım! 7

Her ne kadar reytingde istediği sonucu alamasa da Sefirin Kızı sosyal medyada hakkında en çok paylaşım yapılan dizilerden biri. Bunun en önemli sebebi hiç kuşkusuz Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün yurt dışındaki hayranları. Hayranlarının paylaşımları sayesinde Sefirin Kızı, 4 Mayıs Salı akşamı 174.379 iletiyle gecenin birincisi oldu.

TRT 1’in en iddialı dizilerinden Masumlar Apartmanı dahi Sefirin Kızı’nın gerisinde kaldı. Her bölümde birbirinden duygusal ve heyecanlı sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı her ne kadar salı akşamının ikincisi olsa da 22.258 iletiyle Sefirin Kızı’nın oldukça gerisinde kaldı.

Listenin üçüncü sırasında yer alan Hekimoğlu da Sefirin Kızı gibi vedaya hazırlanan dizilerden biri. Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinde geriye sayım devam ediyor. Finale sadece üç bölüm kaldı. Ancak belli ki finale doğru senaryo iyice merak uyandırır hale geliyor. Zira Hekimoğlu, düşük reyting almasına rağmen 10.837 iletiyle 4 Mayıs Salı akşamını üçüncülükle kapattı.

ATV dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9.537 paylaşımla dördüncü, Baraj da 5.705 paylaşımla beşinci sırada yer aldı.