Ana sayfa Dizi Haberleri Finalde kimse kalmayacak! Çukur’da her hafta biri ölüyor! Haftaya bir kişi daha ölecek!

Finalde kimse kalmayacak! Çukur’da her hafta biri ölüyor! Haftaya bir kişi daha ölecek!

tarafından zk zk

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un Mayıs sonunda final yapacağı biliniyor. 4. sezonuyla da heyecanla izlenen dizinin 5.sezonu olmayacak. Ay Yapım imzalı Çukur dizisi, finale giderken ilginç gelişmeler yaşanıyor. Dizinin kemik kadrosundaki isimler birer birer gitmeye başladı! Her hafta başka bir ölümün yaşandığı dizinin yeni bölümünde de yine bir kişi ölecek!

Geçtiğimiz hafta dizinin sevilen karakterlerinden Celasun diziye veda etmişti. Yamaç’a yardım ettiğini öğrenen Amca ona acımadı. Aracıyla bir benzin istasyonuna giren Celasun, Amca’nın adamı tarafından telle boğularak öldürüldü.

Karaca ise bu hafta herkesin içini yakan bir sonla diziye veda etti. Ece Yaşar’ın hayat verdiği Karaca, Amca’nın kimlerle çalıştığını görünce onunla yüzleşti, silah doğrulttuğu Amca bir şekilde onu etkisiz hale getirdi ve elleriyle boğarak öldürdü.

Karaca’nın bu şekilde ölümü, izleyenleri de çok üzen bir sahne oldu. Finale doğru hem olaylar daha çok heyecan kazanıyor hem de ölümler artıyor!

Gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümde de bir başka kişinin öleceği ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş, ‘spoi’ olarak yaptığı paylaşımında dizide Genco Özak’ın hayat verdiği Kulkan Erdenet’in öleceğini duyurdu.

Finalde kimse kalmayacak! Çukur'da her hafta biri ölüyor! Haftaya bir kişi daha ölecek! 8

Kulis bilgisine göre Kulkan’ı öldüren kişi Efsun! Damla Sönmez’in hayat verdiği Efsun, yaşadığı acılarda payı olan Kulkan’ı vuracak…

Finalde kimse kalmayacak! Çukur'da her hafta biri ölüyor! Haftaya bir kişi daha ölecek! 9