Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’da Kırmızı Oda’nın Boncuk, ermişler ve Sadi skeci yerlere yatırdı!

Güldür Güldür Show’da Kırmızı Oda’nın Boncuk, ermişler ve Sadi skeci yerlere yatırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamları Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’da bir süredir farklı diziler skeç olarak ekrana geliyor. Geçtiğimiz aylarda Masumlar Apartmanı dizisi parodiye konu olurken, daha sonra Sadakatsiz dizisinin skeci yapılmıştı. Dün akşam da Kırmızı Oda dizisinden bir kesitle izleyiciye kahkaha attıran sahneler ekrana geldi.

tv8’de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk karakteri, izleyenleri çok etkileyen hikayesi ile dikkat çekmişti. Evlenip Hollanda’ya giden ve orada hiç arkadaşı olmadan, yapayalnız bir hayat süren Boncuk, bir süre sonra halüsinasyonlar görmeye başlamıştı.

Sürekli 3 tane ermiş gördüğünü söyleyen Boncuk’un hayalindeki dedeler, bu kez Güldür Güldür’e geldiler! Boncuk karakterini Açelya Topaloğlu oynarken, Binnur Kaya’nın dizide oynadığı Doktor Hanım rolünde de Doğa Rutkay vardı.

Güldür Güldür Show'da Kırmızı Oda'nın Boncuk, ermişler ve Sadi skeci yerlere yatırdı! 10

İzleyenlere kahkaha attıran skeçteki her oyuncuya teker teker sosyal medyadan övgü dolu yorumlar geliyor. Özellikle Boncuk ve Doktor Hanım rollerinin birebir aynı olduğunu düşünen izleyiciler, Youtube’da yayınlanan bu bölüme mesaj yağdırıyor.

Ayrıca Kırmızı Oda’nın çok dikkat çeken karakterlerinden birisi daha skeçte yer aldı. Erkan Petekkaya’nın hayat verdiği Sadi de Güldür Güldür Show’un Kırmızı Oda skecinde yer alan bir başka isimdi.

O eğlenceli anları ve gelen yorumları aşağıda görebilirsiniz…

Güldür Güldür Show'da Kırmızı Oda'nın Boncuk, ermişler ve Sadi skeci yerlere yatırdı! 11

Güldür Güldür Show'da Kırmızı Oda'nın Boncuk, ermişler ve Sadi skeci yerlere yatırdı! 12

Güldür Güldür Show'da Kırmızı Oda'nın Boncuk, ermişler ve Sadi skeci yerlere yatırdı! 13