Ana sayfa Sosyal Medya Günlerdir elinden düşürmüyor! Demet Özdemir’in şu sıralar bir küçük derdi, bir de sürprizi var!

Günlerdir elinden düşürmüyor! Demet Özdemir’in şu sıralar bir küçük derdi, bir de sürprizi var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir’in instagram hesabını takip eden hayranları şu aralar biraz merakta! Bir kaç gündür elinden bir şişeyi düşürmüyordu. Bugün de yaptığı bir paylaşımla bir sürprizi olduğunu müjdeledi! Şimdi hayranları heyecanla bu müjdenin ne olduğunu bekliyorlar!

tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelen Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol’un ayrılması ile birlikte Engin Öztürk ile başrolde yer aldığı dizide yoğun günler de geçiriyor.

Hikayenin aksiyonlu bir hale geldiği ve heyecanın arttığı dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünden önce oyuncu, yorgun düştüğünü yaptığı bir paylaşımla dile getirmişti.

Benzer bir paylaşım daha geldi Demet Özdemir’den. Bir kaç gündür elinde doğal malzemelerden yapılmış bir şişe su ile gezen oyuncu, ödem atmaya çalıştığını ifade etmekteydi.

Bugün yine içine tarçın limon gibi maddeler attığı bir şişe suyun fotoğrafını paylaşarak “Bugün kötü hissetmek yok” notunu düştü İngilizce.

Günlerdir elinden düşürmüyor! Demet Özdemir'in şu sıralar bir küçük derdi, bir de sürprizi var! 8

Ayrıca “Şaka değil, künefe yenmiş olabilir biraz ama bu ödem atmaya devam etmeyeceğimiz anlamına gelmez” notunu düştü.

Demet Özdemir’in şu aralar neden incelmeye, ödem atmaya gerek duyduğu merak konusu oldu. Ardından da aşağıdaki paylaşımı yapan oyuncu, merakları iyice arttırdı.

Günlerdir elinden düşürmüyor! Demet Özdemir'in şu sıralar bir küçük derdi, bir de sürprizi var! 9

Özdemir “Küçük sürprizler efendim. Bu sebepten biraz yorgunluk var. Ama neşem yerinde” notunu paylaştı. Oyuncu, bu akşamki yeni bölümü de hatırlattı ayrıca. Bakalım Demet Özdemir, hayranlarına nasıl bir sürpriz yapacak?