Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Hekimoğlu dizisinde olay var, ikinci istifa da geldi!

Finale giden Hekimoğlu dizisinde olay var, ikinci istifa da geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi finale doğru adım adım ilerlerken hikayede de olay üstüne olay var… İplerin gerildiği bir bölüm izleyicilerle buluşacak.

27 Nisan Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında yayınlanacak olan Hekimoğlu dizisinin 47. yeni bölümünden fragmanlar üst üste paylaşıldı. Önceki hafta Memoli’nin istifası ile sarsılan ama sonrasında Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı karakterin hikayede devam etmesi ile sevindiren bir süreç geçmişti.

Bu hafta ise Aytaç Şaşmaz’ın canlandırdığı Emre karakteri ile ilgili sıcak anlar yaşanacak. Hekimoğlu 47. Bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Ateş Hekimoğlu’nun ekibi dağılıyor mu? İlk istifa şoku Mehmet Ali ile gelmişti… Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı karakterin 47. bölümde odasını topladığı fragmana yansıdı. Sonra Hekimoğlu’nun Emre’yi kovması ile hikayede ortam gerildi… Şimdi de Damla Colbay’ın canlandırdığı Zeynep karakterinin istifası gündeme geldi…

Finale giden Hekimoğlu dizisinde olay var, ikinci istifa da geldi! 8

Hekimoğlu dizisinin Emre’yi canlandıran Aytaç Şaşmaz yeni bir dizi anlaşması yaptı. Baht Oyunu isimli dizide Cemre Baysel ile birlikte başrolde yer alan Şaşmaz’ın yapıma finalden önce mi veda edeceği merakla bekleniyor… Tabii ki hikaye içinde bir senaryo oyunu da olabilir. İzleyiciler de heyecanla Emre’ye ne olacağını bekliyor.

Finale giden Hekimoğlu dizisinde olay var, ikinci istifa da geldi! 9

Ateş’in Emre’yi kovması üzerine hastanede ipler gerilmiştir. İpek, Ateş’e Emre’yi geri çağırması konusunda ültimatom verir. Ancak Ateş kararında nettir. Bu durumun üzerine Zeynep’de istifa etmeye karar verir.

Memoli’nin durumları zaten karışıktır. Ateş artık köşeye sıkışmıştır. Ekibe ne olacak? Adım adım finale doğru ilerleyen Hekimoğlu dizisinde geriye sadece 4 bölüm kaldı… Hikaye sona eriyor ve karakterler bir bir finalden önce ayrılacak mı, dizinin hayranları tarafından merakla bu süreç bekleniyor. İşte Salı 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak olan 47. bölümden 3. yeni fragman: