Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde şoke eden gelişmeler üst üste geldi!

Sadakatsiz dizisinde şoke eden gelişmeler üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen bulunuyor… Dizi bir süredir koronavirüs sorunları ile konuşuluyordu.

Sadakatsiz dizisinde Burak Sergen ve Melis Sezen’in virüse yakalanmasının ardından çekimlere ara verildi. Burak Sergen hala hastanede ve yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Melis Sezen ise daha hafif bir şekilde evinde karantinada bulunuyor. İşte böyle bir süreçte dizi ekibi de yeni bölümü geçtiğimiz hafta yetiştiremedi… Yeni bölüm ise 28 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak göz dolduran Sadakatsiz dizisinin hikayesinde ise şoke eden gelişmeler üst üste geliyor. Derin’in ardından Asya’nın da kaçırılması sonrası hikayede gerilim iyice yükselmişti.

Tüm bu planı Derin’in yaptığına yönelik 27. bölüm fragmanındaki görüntüler izleyicileri şaşkına çevirdi. Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler sizleri bekliyor.

Asya, Derin’i kurtarmaya çalışırken Faruk’a yakalanıyor! Derin’in kaçırılması yavaş yavaş aydınlanmaya başlarken sular durulmuyor. Asya, Derin’e yardım etmeye çalışıyor ancak Faruk’a yakalanıyorlar.

Asya ve Derin’in kaçmaya çalışırken gören Faruk ise çok sinirleniyor ve silahını Asya’ya zarar verdiğini düşündüğü Derin’e doğrultuyor. Faruk tetiği çekecek mi? Derin’e ne olacak?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü çok heyecanlı, fragmanda da görebilirsiniz.