Ana sayfa Dizi Haberleri Finaliyle büyük eleştiri alan Maraşlı dizisiyle ilgili sevindirici haberler gelmeye devam ediyor!

Finaliyle büyük eleştiri alan Maraşlı dizisiyle ilgili sevindirici haberler gelmeye devam ediyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Atv’de yayınlanan Maraşlı dizisi 26. bölümüyle veda etmişti. 2021 yılının Ocak ayında başlayıp Temmuz ayında sona eren diziyi izleyenler, Burak Deniz ve Alina Boz’un ekran uyumunu çok beğenmiş ve her iki oyuncuyu da canlandırdığı rollere çok yakıştırmıştı.

Mahur ve Maraşlı olarak dizide yer alan oyuncular, başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplarken, hikaye de izleyicisi tarafından beğenildi ama yine de beklenen reytingi alamaması nedeniyle kanal tarafından bir sonraki sezona devam etmeme kararı alındı.

Bu karar, Maraşlı izleyicisini çok üzdü! Sosyal medyadan da dizinin finali nedeniyle pek çok eleştiri yapıldı. Maraşlı dizisi, ekranın ömrü çok uzun sürmeyen ama unutulmazları arasına giren bir yapım oldu adeta.

Dizinin müdavimlerini sevindiren bir güzel haber ise uzak bir ülkeden geldi! Maraşlı dizisi, her ne kadar Türkiye’deki macerasını bitirmiş olsa da dünyanın başka ülkelerinde başka insanları etkilemeye devam ediyor!

Reyting kurbanı dizi, yurt dışında farklı ülkelerde yayınlanmakta. Son olarak ise Porto Riko’da yayınlanmaya başladığı haberleri gündeme geldi. Diziyi takip edenler, şimdi finali eleştirmelerinde ne kadar haklı olduklarını da görmekteler!

Finaliyle büyük eleştiri alan Maraşlı dizisiyle ilgili sevindirici haberler gelmeye devam ediyor! 7

Dünyanın pek çok ülkesinde büyük merakla izlenen dizi, erken finaliyle hala iç çektiriyor izleyiciye adeta! TIMS&B Productions imzalı dizinin yurt dışından gelen bu başarı haberleri de bir nebze olsun izleyicisinin göğsünü kabartıyor!

Reytingleri kötü giden dizi için sosyal medyada yeterli çabayı göstermemekle suçlamıştı izleyici yapımcı firmayı. Dizinin final bölümünün çok iyi reyting alması ise Maraşlı dizisine yapılan haksızlığı adeta bir kez daha ortaya koyan bir sonuçtu! İzleyici isyan etse de durum değişmedi ama Maraşlı dizisi yurt dışında büyük ilgi görüyor. Güney Amerika ülkesi Porto Riko’da The Trusted ismiyle yayınlanmaya başlamıştı. Maraşlı dizisi şimdi de Mısır’da ekrana gelecek.

Maraşlı dizisi Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen ve tüm dünyadan dizilerin görücüye çıktığı MIPCOM Fuarı’nda satışı rekor kırmıştı. Fuar başladıktan sonra sadece iki günde 35’ten fazla ülkeye satışı gerçekleşen Maraşlı, Türk dizileri arasında birinciliğe yerleşmişti.