Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu dizisinden takipçilerini mutlu edecek yeni gelişme!

Baht Oyunu dizisinden takipçilerini mutlu edecek yeni gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz dizisi olarak başlayan Baht Oyunu, özellikle iki başrol oyuncusu Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın ekran uyumu nedeniyle büyük beğeni toplamıştı. Farklı dizilerde rol almalarına karşılık ilk kez bir dizinin başrolünü üstlenen iki isim, başarılı oyunculuklarıyla hayranlarından da tam not aldılar.

Baht Oyunu dizi, Kanal D’de yayınlanıyordu. Dizinin reytingleri iyi gidince, sezonda da devam etti. Fakat reytingler düşmeye başlayınca, kanal dizinin finaline karar verdi. Yaz aylarından beri diziyi takip edenler bu finale çok üzüldüler.

Her ne kadar reytingde aynı başarıyı gösteremese de dizi sosyal medyada güçlü bir desteğe sahipti ama bu durum da finalden kurtaramadı diziyi. Ekim ayında 17. bölümüyle ekrana veda etmiş olsa da diziyi izleyenler hala etkisinden kurtulamadı ve sıklıkla da dile getiriyorlar sosyal medyada.

Baht Oyunu dizisinden takipçilerini mutlu edecek yeni gelişme! 8

Baht Oyunu dizisinin güçlü rakipler karşısında ekranda tutunamamış olması üzücü. Ancak dizi sektörü açısından sevindirici bir gelişme de yaşatmakta şu sıralar. Zira dizisi sona erse de aldığı bir ödülle yeniden adından söz ettirmeyi başardı!

Baht Oyunu dizisi bu kez dijital yayın platformu Onedio’nun düzenlediği oylama sonucu üç büyük ödül alarak takipçilerini de hayli mutlu etti.

Yapılan oylama sonucu Cemre Baysel ‘En İyi Kadın Oyuncu” ve Aytaç Şaşmaz da ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödlüne layık görüldüler. Ayrıca #Aycem çifti olarak da yılın en çok yakışan dizi çifti seçildi.

Baht Oyunu dizisinden takipçilerini mutlu edecek yeni gelişme! 9

Bu arada diziyle ilgili uluslararası arenada da sevindirici gelişmeler var. Dizi, bir süre önce Twist Of Fate ismiyle Asya pazarına hitap eden içerik fuarı ATF Online+’da yabancı ülkelerin karşısına çıkmıştı. Ülkemizde gösterimi bitse de başka ülkelerde Baht Oyunu dizisine ilgi de büyük.

Baht Oyunu’nun konusu ise şöyleydi:
Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada (Cemre Baysel), tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki… Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar (İdris Nebi Taşkan) tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora (Aytaç Şaşmaz) çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.