Ana sayfa Dizi Haberleri Fırat Çelik, 6 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönüyor!

Fırat Çelik, 6 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizide canlandırdığı Mustafa karakteri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu Fırat Çelik, Fransa’da okumuş ve bu ülkede çeşitli projelerde rol almış bir isim.

2006 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin popüler olmasında ve geniş kitleler tarafından sevilmesinde büyük payı vardır. Dizi yurt dışında da yayınlandığı için ününü birçok ülkede yayma fırsatı bulan oyuncu, bu projeden sonra birkaç yapımda daha rol almıştı.

20 Dakika isimli dizide Komiser Ozan olarak izlediğimiz oyuncu, Gönül İşleri dizisinde Asrın olarak da ekranda yerini aldı. Fırat Çelik’in son dizisi ise 2015 yılında yayınlanan Poyraz Karayel oldu. Bu dizide sadece 13 bölüm Mete Durukan karakterine hayat veren Fırat Çelik uzun süredir ekranlarda görünmüyordu.

Fransa’da yaşayan ve bu ülkede çeşitli projelerde rol alan Çelik, yeniden Türkiye’ye döndü. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, BluTV için hazırlıkları başlayan The Affair, yani Saklı isimli diziden gelen teklifi kabul etti.

Ömür Atay’ın yönetmenliğini yapacağı dizi için İstanbul’a gelen Fırat Çelik, hayranları ile bir kez daha buluşacak. Dizide Çelik’in eşini canlandıracak isim ise Defne Kayalar olacak.