Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde hikayeyi coşturmak için senaristler sanki final kararını beklemiş!

Hercai dizisinde hikayeyi coşturmak için senaristler sanki final kararını beklemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde heyecan tam zirvedeyken, bu final kararı hiç olmadı! Mardin’de çekimleri yapılan Hercai dizisinin 67. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzleyicileri heyecanlandıran anlar geliyor… Reyyan ve Miran, oğulları Umut’a daha yeni kavuşmuşken şimdi kollarından uçup gitti adeta… Umut bebek ortada yok. Onu kim kaçırdı, başına ne geldi?

Hercai dizisinin son 3 bölümü kaldı. Dizisinin senaristleri ise sanki bir sezon daha varmış gibi hikayeyi öyle sert ve duygusal yazıyor ki, dizinin hayranları yeniden heyecan doluyor… Hercai’nin uzatılması için sosyal medyada başlatılan kampanya için önceki gün 200 bini aşkın tweet paylaşılmıştı.

Hercai dizisi hayranlarının bu isteğini atv kabul edecek mi bilinmiyor. Ancak dizinin 11 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 67. bölümünün çok duygusal ve heyecanlı geçeceği kesin.

Oğlunun elinden alınmasıyla ne yapacağını, nereye gideceği bilemeyen Reyyan’ın ruhu hiçbir yere sığmıyor.. Füsun yine merkezde ve Miran’dan yine olmadık isteklerde bulunuyor.

“Benim tanıdığım adam, yeri göğü birleştirir bana oğlumu getirirdi” diye konuşan Reyyan’ın bu sözleri izleyicileri de çok etkiledi.

Reyyan ayrıca, “Bana bebeğimi getirir misin amca?” diyerek de yine yürek yakıyor… Hercai dizisinin yeni bölümü çok heyecanlı ve senaristler yine döktürmüş.

Dizi hayranları ise 3 bölüm sonra final yapılacağına inanmak bile istemiyor. İşte Hercai 67. yeni bölüm fragmanı: