Ana sayfa Dizi Haberleri Fırat Çelik uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine güçlü bir geri dönüş yaptı!

Fırat Çelik uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine güçlü bir geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümlerinde artık Fırat Çelik de izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizisi setine dönüş yapmış oldu.

Grekor isimli karakteri canlandıran Fırat Çelik, ilk kez bir dönem dizisinde rol alacak olmanın heyecanını yaşıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Fırat Çelik dahil oldu.

Dizinin beşinci bölümünde izleyiciyle buluşan ve sosyal medya üzerinden canlandırdığı karakter ile ilgili çok sayıda olumlu yorum alan Çelik, proje hakkında şu bilgileri verdi:

“Gregor abisinin intikamını almak için kan döken bir karakter. Çok ters köşe ve büyük travmaları olan bir karakter aslında. İlk kez bir dönem dizinde oynuyorum, bu benim için çok heyecan verici bir durum. Kostümler, ata binmek ve kılıç kullanmak bunlar benim için çok yeni şeyler, çok keyif verici. Çok güzel bir ekip ile çalışıyorum, bu yüzden çok mutluyum. Gregor gibi bir karaktere hayat verdiğim için çok heyecanlıyım.”

Güçlü prodüksiyonu ve etkileyici hikayesi ile izleyiciden tam not alan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, asırlar önce, mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini ekranlara taşıyor.

Proje tasarımını Emre Konuk’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.

Zengin oyuncu kadrosuyla da göz dolduran dizide, Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölümleri ile her pazartesi TRT 1’de