Ana sayfa Dizi Fragmanları Fırtınalı bir aşk hikayesi olan Kırık Hayatlar dizisinin başlama tarihi netleşti!

Fırtınalı bir aşk hikayesi olan Kırık Hayatlar dizisinin başlama tarihi netleşti!

tarafından ker_def

Birbiri için çarpan iki kalp, fırtınalar ile savrulan bir aşk hikayesi… Kırık Hayatlar, 23 Ağustos Pazartesi günü Kanal D’de başlıyor…. Dizi yeni dönemin yeni günlük yapımlarından birisi olacak. Kanal D daha önce Yaralı Kuşlar isimli günlük dizi yapmıştı ama ülkemizde bu yapım çok ilgi görmedi. Oysa ki Yaralı Kuşlar yurt dışı satışları ile dikkat çekti. Şimdi de Kanal D yine bir günlük dizi ile izleyicileri etkilemeyi hedefliyor.

Kanal D’nin başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı, yapımını Nöbetçi Yapım ve AF Yapım’ın, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar’ın ilk tanıtımı yayınlandı.

23 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan dizi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.

Fırtınalı bir aşk hikayesi olan Kırık Hayatlar dizisinin başlama tarihi netleşti! 8

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak , Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ ve Özlem Öztürk.

Fırtınalı bir aşk hikayesi olan Kırık Hayatlar dizisinin başlama tarihi netleşti! 9

Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan otururken, dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

Kırık Hayatlar ilk bölümü ile 23 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de Kanal D’de…