Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uğur Çavuşoğlu farklı yetenekleri ile büyük dikkat çekiyor!

Uğur Çavuşoğlu farklı yetenekleri ile büyük dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Kazara Aşk isimli Star TV dizisinde Gaziantepli işadamı Tahsin Saydam karakterine hayat veren Uğur Çavuşoğlu, müthiş bir performans sergiliyor. Her rolüyle zaten izleyicilerin aklında kalmayı başaran Uğur Çavuşoğlu, farklı yeteneklere de sahip. Müzik ile ilgilenen usta oyuncu, ayrıca gitar çalabiliyor. Profesyonel olarak müzik düşüncesi de bulunan Çavuşoğlu, bir albüm çalışması yapabileceğini söyledi.

Uğur Çavuşoğlu, “Doğru müzikle ilgileniyorum. Söz yazıyorum, beste yapıyorum. Tiyatro oyunları için yaptığım bestelerim var. Bunları mutlaka bir şekilde sunmak, paylaşmak isterim. Çünkü sanat paylaşınca gerçek değerine kavuşuyor. Albüm olur mu bilemem, neden olmasın?.. Ama artık günümüzde izleyiciye ulaşmanın birçok yolu var biliyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Kitap yazdığı ve şiir ile öykü denemeleri yaptığı da bilinen ünlü oyuncu, uzun yıllardır edebiyata büyük ilgi duyuyor. Çavuşoğlu, “Uzun yıllardır yazıyorum…Yayınlanan öykülerim, şiirlerim var. Evet yeni bir kitap projem var. Setten vakit bulduğum zamanlar tamamen bu
projelerime yoğunlaşıyorum” diye konuştu.

Uğur Çavuşoğlu farklı yetenekleri ile büyük dikkat çekiyor! 7

Gençlere içlerindeki sesi dinleme tavsiyesinde bulunan Uğur Çavuşoğlu, hayallerinden de hiçbir zaman vazgeçmemeleri gerektiğini belirtti. Ünlü oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Karar vermekte acele etmemeyi, ama karar verdikten sonra o konuya tamamen odaklanmayı tavsiye ederim. Dikkat edin; bir konuda çok kararlı olan insanlara ne sorarsanız sorun bir açık bulamazsınız. Çünkü “kararlı”dır ve dolayısıyla o konuda çok fena donanımlı ve bilgilidir. Disiplinler arasında vazgeçilmez bağıntılar vardır. Bir sanat dalında amatörcede olsa egzersizler yapmak, bir diğer sanat dalında farkındalıklar yaratır.”