Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Mahkum dizisiyle iyi bir iş yaptı ama son kararı ile büyük risk aldı!

Fox TV, Mahkum dizisiyle iyi bir iş yaptı ama son kararı ile büyük risk aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu sezon diziler konusunda büyük şanssızlıklar yaşadı. Üstü üste vazgeçilen 5 proje olunca izleyiciler için de bu sezon kötü deneyimler yaşandı. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir ile Elbet Bir Gün dizileri kanalın tutmayan projeleri olarak öne çıktı.

MF Yapım tarafından hazırlanan Mahkum isimli dizi ise hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de fragmanlarda yansıtılan görselliği ile büyük ilgi çekmeye aday… Hafızasını bir süre kaybeden idealist bir savcının eşi ve kızını öldürdüğü iddiası ile karşı karşıya kalması ve gerçek suçluları bulmak için yapacağı mücadeleyi Mahkum dizisinde izleyeceksiniz.

Innocent Defendant isimli diziden uyarlanan Mahkum’da Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova başrollerde yer alıyor… Dizinin önümüzdeki hafta başlaması netleşti. Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi için Fox TV riskli bir karar aldı.

Gelecek hafta Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Salı akşamı yeni bölümünün setteki koronavirüs vakası nedeniyle yayınlanamayacağı ama yerine Mahkum dizisinin ilk bölümünün izleyici ile buluşacağı belirtiliyor. Dizinin kendi gününde başlamamış olması kafa karışıklığı yaratabilecek önemli bir risk…

14 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 1. bölümün ardından 16 Aralık Perşembe akşamı da Mahkum dizisinin ikinci bölümü izleyicilerin karşısına çıkartılacak. Böylece dizinin Perşembe akşamları yayınlanacağı kesinleşmiş oldu. Ancak Fox TV’nin neden bir haftada iki bölümü yayınladığı sorgulanıyor. Dizinin Salı akşamları başlatılması ile izleyicinin kafasının karışmasına yol açacağını da düşünmek gerekiyor.

Mahkum dizisini bekleyen geniş bir hayran kitlesi var. Ancak gün karmaşası yaşanması gibi bir sıkıntı da olabilir. Aynı haftada dizinin iki bölümünü yayınlamak Fox TV adına son yıllarda alınan en ilginç kararlardan birisi olarak da dikkat çekiyor.

23 Aralık Perşembe akşamı 3. bölümü yayınlanacak olan dizinin reytingleri de şimdiden büyük merak konusu oldu.