Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin en iyi çıkış yapan dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük şanssızlık!

Fox TV’nin en iyi çıkış yapan dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük şanssızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon yayınlanan ve aldığı reytinglerle de tüm yeni diziler arasında en iyi çıkışı yapan dizi Evlilik Hakkında Her Şey’dir… Geçen hafta sette oyuncuların ne kadar neşeli ve mutlu oldukları görüntüler basına servis edilmişti. Dizi bu sefer bir şanssızlık ile gündeme geliyor.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 7 Aralık akşamı 12. bölümü yayınlandı. Evlilikler ve boşanmaların iç yüzünü ekrana taşıyan dizi, milyonlarca hayrana sahip. The Split isimli İngiliz yapımından uyarlanan diziyi en çok da kadın izleyiciler sahiplendi.

Fox TV'nin en iyi çıkış yapan dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'de büyük şanssızlık! 7

Başladığı günden bu yana dizi; hem iyi reytingler alan hem hikayesi çok beğenilen hem de sosyal medyada güçlü bir etkileşim oluşturmayı başaran bir yapım oldu.

Ancak Evlilik Hakkında Her Şey setinde her şey güzel giderken koronavirüs vakaları da bir anda ortaya çıktı. Bu durum ekibin tüm çalışma düzenini etkileyince de çekimlere ara verilmek zorunda kalındı.

MF Yapım tarafından yapılan bilgilendirmede dizinin önümüzdeki hafta yayına gelemeyeceği açıklandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Evlilik Hakkında Her Şey dizimizin setinde görülen Covid vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı buluşmak üzere!”

Dizi bir hafta ekranda olmayacak. Yeni bölüm ise 21 Aralık Salı akşamı izleyici ile buluşacak. Sette her şeyin iyi gittiği bir dönemde yaşanan koronavirüs vakasının bir şanssızlık olduğunu söyleyebiliriz.