Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Annemizi Saklarken dizisi son şansını kullanıyor!

Star TV’de Annemizi Saklarken dizisi son şansını kullanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizilerinden olan Annemizi Saklarken, çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin düşük gelen reytingleri ise sevenlerini bir hayli endişelendiriyor.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi olmasına rağmen, senaryo hataları nedeniyle iyi bir başlangıç yapamadığına yönelik eleştiriler de yapılıyor.

Annemizi Saklarken’in ekrana hem hikaye hem de reyting noktasında iyi başlayamaması, durumu toparlamasını da zorlaştırdı. İlk 3 bölümde dizinin reytingleri ortalamanın bir hayli altında gerçekleşti.

Star TV, her ne kadar diziye destek olmak için farklı yöntemler denese de bir türlü izleyicilerin ilgisi artmadı. Hem tekrar bölümler hem tanıtımlar hem sosyal medya etkileşimleri derken büyük emek harcanan dizi ne yazık ki izleyicileri kendisine çekmekte zorlanıyor.

Annemizi Saklarken’in akıbeti merak edilirken, 4. yeni bölüm 29 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek. Star TV’nin düşük reyting alan yapımlara en fazla 6-7 bölüm sabrettiği biliniyor. Dizi adına bu hafta yayınlanacak olan 4. bölüm büyük önem taşıyor. Şayet reytingler yükselmez ise kanal yönetiminin diziyi uzun süre ekranda tutması da mümkün olmayacaktır.

Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir’in gelinlik giyeceği yeni bölümü heyecanla bekleyen bir grup izleyici de var.  İşte Annemizi Saklarken dizisinin 29 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 4. bölüm fragmanı.