Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de acayip güzel bir dizi geliyor ama ciddi bir sorun var

Fox TV’de acayip güzel bir dizi geliyor ama ciddi bir sorun var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Mahkum isimli yeni dizi şimdiden izleyicilerin büyük dikkatini çekti. Birçok dizi hayranı, sadece fragmanlara bakarak bile “Acayip güzel bir dizi geliyor” yorumları yapmaya başladı.

Fox TV’nin yeni dizisinin ismi Mahkum… Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova dizisinin başrollerinde yer alıyor… Hikayesi ile çok dikkat çekecek olan Mahkum, Innocent Defendant isimli yabancı diziden uyarlandı. Savcı Fırat Bulut karakteri ile Onur Tuna önümüzdeki dönemde çok konuşulacak.

Yasak Elma ve ardından Mucize Doktor ile son 4 sezondur çok büyük başarılar kazanan Onur Tuna, Mahkum isimli dizide de yine yeteneklerini konuşturacak. Dizinin yayınlanan fragmanlarına yapılan yorumlar izleyicilerin şimdiden heyecan duyduklarını gösteriyor.

Onur Tuna’nın yeniden dizilere dönmesini çok isteyen geniş bir izleyici kitlesi vardı. Bu istek yakında gerçekleşecek. Seray Kaya da Kadın dizisinden sonra Kuruluş Osman ile dönem dizisi tecrübesi de yaşadı, oynucu yeni dizinin kadın başrolü olarak öne çıkacak.

Fox TV'de acayip güzel bir dizi geliyor ama ciddi bir sorun var 8

Ayrıca İsmail Hacıoğlu’ndan da bahsetmek gerekiyor. Geçen sezon Zümrüdüanka dizisinde izlediğimiz oyuncu, Hükümsüz isimli dijital dizide de büyük dikkat çekti.

İsmail Hacıoğlu, yeni Fox TV dizisinde iki farklı karakteri canlandıracak. Oyuncudan bu sefer çok ağır bir psikopat karakter izleyeceksiniz. Bu tür rolleri ne kadar başarıyla canlandırdığı bilinen İsmail Hacıoğlu, fragmanlara yansıyan halleriyle bile çok ilgi çekeceğe benziyor.

Melike İpek Yalova da uzun süren Bir Zamanlar Çukurova tecrübesinin ardından yeniden setlere Mahkum dizisiyle dönüş yapacak.

Başrol oyuncu kadrosu bir hayli etkili isimlerden kurulan Mahkum dizisinde eşi ve kızını öldürmek ile suçlanan idealist Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut’un kendisini temize çıkartmak ve gerçek suçluları bulma hikayesi aksiyonu bol bir dizi vaat ediyor.

Mahkum’u sabırsızlıkla bekleyen bir kitle var ve her şey çok iyi görünürken, önemli bir endişe de sosyal medya yorumlarına yansıdı.

Fox TV'de acayip güzel bir dizi geliyor ama ciddi bir sorun var 9

Fox TV’nin bu sezon çok iyi reytingler getiren, diğer rakiplere baskın gözüken yeni bir dizisi yok. Bir tek beşinci sezonu devam eden Yasak Elma kanalı taşıyor ama diğer diziler onun kadar etkili olmadı.

Mahkum dizisinin de bu hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile çok iyi performans sergilemesi beklense bile Fox TV’de yayınlanacak olması ve haftanın 7 günü için de çok güçlü dizilerin ekranda var olduğu gerçeği hemen akla geliyor.

Mahkum gibi hikayesi çekici olan ve iyi bir kurgu ile çok başarılı işler yapabilecek bir dizinin konu Fox TV olunca tedirginlik yaratması normal. Kanal yönetimi üst üste düşük performans sergileyen dizileri yayından kaldırdığı için, tüm dizi hayranları bu durumun tedirginliğini yaşıyor.

Mahkum’un fragmanları çok izleniyor, sosyal medyada çok konuşuluyor ama izleyiciler bir hayli tedirgin oluyor.