Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alperen Duymaz’ın başrolündeki Erkek Severse sete çıktı!

Alperen Duymaz’ın başrolündeki Erkek Severse sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz’la kariyerini daha da ileriye götüren Alperen Duymaz, yeni dizisiyle çok yakında yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Duymaz’ın yeni dizisi Erkek Severse’de son hazırlıklar da tamamlandı dizi nihayet bugün sete çıktı.

Bugüne kadar Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı, Çukur gibi birçok dizide rol alan Alperen Duymaz, kariyerinin en büyük çıkışını Son Yaz dizisiyle yaptı. Başrolünü Hafsanur Sancaktutan’la paylaştığı dizide Duymaz, mafya babası bir adamın oğlunu canlandırdı.

Son Yaz çok sevildi ancak ikinci sezonunda reytingleri düşük gelince final kararı verildi. Final kararının ardından bir süre sesi çıkmayan, hatta hayranlarının hakkında kayıp ilanı vereceği kadar ortadan yok olan Alperen Duymaz bir süre önce yeni dizi projesi Erkek Severse ile gündeme geldi.

Alperen Duymaz bu kez bir mafya karakterini değil, online alışveriş sitesi sahibi olan bir plaza erkeğini canlandıracak. Duymaz’a yeni dizisinde Yasemin Allen ve Büşra Develi eşlik edecek. Dizi BeinConnect’te yayınlanacak.

Dizinin hazırlıkları uzun zamandır devam ediyordu. Hazırlıklar nihayet sona erdi ve dizi ekibi bugün sete çıktı, çekimler için start verdi. Şimdi özellikle Alperen Duymaz hayranları büyük bir heyecanla romantik komedi türündeki yeni dizinin ekrana gelmesini bekliyor.

Hikayesini, daha önce No: 309 ve Erkenci Kuş dizilerinin senaryosuna imza atan Aslı Zengin’in yazdığı ve Gold Film imzasını taşıyan dizide Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ile Aslı Sümen de rol alıyor.