Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’deki Mahkum dizisinin kötü kadını belli oldu!

Fox TV’deki Mahkum dizisinin kötü kadını belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli yeni Fox TV dizisine bir oyuncu daha katıldı… Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun erkek başroller olarak yer aldığı dizide kadın oyuncular olarak ise Seray Kaya, Melike İpek Yalova ile Hayal Köseoğlu’nu görüyoruz.

Mucize Doktor dizisini izleyenler Onur Tuna ile Hayalköseoğlu’nun birlikte aynı sette yer aldıklarını hatırlayacaktır. İki ünlü isim aylar sonra bu sefer Mahkum dizi setinde buluştu. Diziye bir kadın oyuncunun daha katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Mahkum dizisinde Savaş karakterinin kötülüklerine destek verecek olan Ferda karakterini Ece İrtem canlandıracak.

Fox TV'deki Mahkum dizisinin kötü kadını belli oldu! 7

İsmail Hacıoğlu ile Ece İrtem’in partnerliği de merakla bekleniyor. Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu ikiz kardeşlere hayat verecek. Bu kardeşlerden birisi iyi birisi ise kötü olacak.

Savaş isimli kötü adamın yasa dışı işlerini yapan hem de onunla aşk yaşayan Ferda karakterinde Ece İrtem konuk oyuncu olarak hikayede sadece 4 bölüm bulunacak.

1991 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Ece İrtem, 2015 yılından bu yana setlerde yer alıyor. O Hayat Benim dizisindeki Sinem karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, en son Bay Yanlış isimli dizide Gizem karakterini canlandırmıştı.