Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de bir dizi biterken, Fox TV’de yeni bir dizi başlıyor!

Star TV’de bir dizi biterken, Fox TV’de yeni bir dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyası bir hayli hareketli. Yeni dizi projelerinin heyecanı olduğu kadar, tutmayan işlerin birbiri ardına final yapmasını da izleyiciler üzüntüyle takip ediyor.

14 Aralık Salı akşamı da Star TV dizisinin vedasını ve Fox TV’nin yeni dizisinin heyecanını yaşayacak izleyiciler var. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı Sana Söz isimli dizi yedinci bölümü ile birlikte son kez ekranda olacak.

Büyük umutlarla başlayan polisiye dizinin bu kadar erken veda etmesinin altında düşük reytingler yatıyor. Ayrıca Erkan Petekkaya’nın sağlık sorunlarının da projenin bitmesinde etkili olduğu yönünde bir düşünce bulunuyor… Sana Söz çok iyi bir çıkış yapabilecek yapım idi ama izleyiciler ilgi göstermedi.

Star TV'de bir dizi biterken, Fox TV'de yeni bir dizi başlıyor! 8

Star TV’de dizinin hayranları üzüntü yaşarken, Fox TV’de ise büyük bir heyecan yaşanacak… Mahkum isimli dizi başlıyor. Güney Kore yapımı olan Innocent Defendant isimli diziden uyarlanan Mahkum, fragmanları ile büyük dikkat çekti.

Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova’nın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi var. İdealist bir savcısının başına gelenleri izleyeceksiniz.

Savcı Fırat Bulut, bir gün uyandığında kendisini hapiste bulur. Eşini ve kızını öldürmekle suçlanan savcı, ne olduğunu hatırlamaz. Ama gerçek suçluları bulmak için büyük bir mücadele başlatacak, masumiyetini de kanıtlayacaktır.

Star TV'de bir dizi biterken, Fox TV'de yeni bir dizi başlıyor! 9

Star TV’de Sana Söz isimli dizinin final bölümünün yayınlandığı anlarda Fox TV’de ise Mahkum dizisinin ilk bölümünü izleyebilirsiniz.

Mahkum, 16 Aralık Perşembe akşamı ikinci bölümü ile yayınlanacak ve sonraki haftalarda yine perşembe günleri reyting rekabetinde yerini alacak.