Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den bir final geldi bir başka dizi daha final yapıyor!

Fox TV’den bir final geldi bir başka dizi daha final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Yaz ekranında farklı diziler ekranda yer alırken, kış döneminden gelen yapımlardan bazıları da yoluna devam etti. Fox TV ekranlarında Kefaret ile Sen Çal Kapımı dizileri yaz döneminde süren eski yapımlar oldular.

Kefaret dizisi 35. bölümü ile birlikte önceki hafta final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi sayesinde ayakta kaldığını gördük. Kefaret’in final yapması izleyicileri de bir hayli üzdü.

Şimdi ise Fox TV ekranında yeni bir final var… Sen Çal Kapımı dizisi de yakında izleyicilerine veda edecek. Dizinin setinde tüm çalışmalar tamamlandı. Ekip kutlama yaptıktan sonra dağıldı. Şimdi ise geriye sadece finalin yayınlanması kaldı.

Sen Çal Kapımı dizisinin 50. bölümünde final yapacağını Hande Erçel duyurmuştu. Sonrasında ise Neslihan Yeldan instagram hesabından bir soru üzerine 52. bölümde final olacağı bilgisini verdi.

Fox TV'den bir final geldi bir başka dizi daha final yapıyor! 7

Dizi hayranları ise net olarak ne zaman final yapılacağını hala bilemiyor. 49. bölümü 18 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan dizi, ekibin de artık çalışmalarını tamamlamış olması sonrasında 50. bölümde bitecek gibi görünüyor. Tabii ki stok çekilmiş de olabilir ve 52. bölümde final yaparsa da şaşırmamak lazım. Sen Çal Kapımı hayranları tam olarak kaçıncı bölümün final olacağını merakla bekliyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi de çok iyi bir performans ortaya koydu. Dizinin devam etmesini isteyenlere ise Hande Erçel, çok yorulduğunu ve artık tadından bitmesi gerektiğini söyleyerek yanıt verdi.