Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV’den yeni bir final kararı daha geldi!

Fox TV’den yeni bir final kararı daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon yayınladığı dizilerin durumları çok da iyi değil. Aşk Mantık İntikam dizisinin yaz döneminde başlayan iyi çıkışının ardından Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de etkili bir iş başardı. Yasak Elma’nın da beşinci sezonda iyi performans göstermesi kanal adına olumlu durumlar.

Ancak yeni sezon için hazırlanan diziler konusunda üst üste şanssızlıklar yaşandı. Kanunsuz Topraklar çok büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirildi ama ortalama reytinglerden öteye gidemedi. Misafir isimli dizi düşük reyting oranları ile kanalı düşündürüyor. Ayrıca Elkızı isimli dizi de Cumartesi rekabetinde bir hayli geride kaldı ve akıbeti net değil.

Elbet Bir Gün ise pazar akşamları güçlü bir hikaye ve etkileyici oyuncularla izleyici karşısına çıktı. Yargı ile Teşkilat’ın dizi hayranlarını kendilerine çekmiş olması Elbet Bir Gün için en büyük talihsizliklerden birisi oldu. Dizinin düşük gelen reytingleri sonrasında ise bir final kararı daha çıktı.

Fox TV yönetimi daha önce de Uzak Şehrin Masalı ile Yalancılar ve Mumları’nın pazar rekabetine sokmuştu. İki dizi de kısa sürede ekran ömrünü tamamladı. Bunlara Cumartesi akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi de katılınca şimdiye kadar 3 dizi bitirilmiş oldu. Elbet Bir Gün’ün macerası ise 6. bölümde sona erecek.

12 Aralık Pazar günü Elbet Bir Gün dizisinin 6. ve final bölümünün yayınlanması bekleniyor. Dizinin sevenleri isyanda ama yapacak fazla bir şey yok. Çünkü reytingler kabul edilebilir düzeyin bir hayli altında geliyor.

Fox TV için bu sezon üst üste final şokları ile geçti. Dizi gönülleri için sevilen yapımlar bir bir bitiriliyor. Ancak yeni yapımların da hazırlanmakta olduğunu söyleyelim. Mahkum isimli dizi yayına hazırlanıyor ve Aralık ayı içinde başlaması bekleniyor.