Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyiciyi kızdıran Masumlar Apartmanı fena irtifa kaybetti! Yeni rakibin çalımı ağır oldu!

İzleyiciyi kızdıran Masumlar Apartmanı fena irtifa kaybetti! Yeni rakibin çalımı ağır oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz yıl yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı dizisi, ilk sezondaki heyecanı yeni sezonda tam olarak yakalayamamakta! Başlangıçta gündemi bir anda kaplayan ve sosyal medyada günlerce konuşulan dizi, herkesi derinden sarsan hikayesiyle büyük sükse yapmıştı.

OGM Pictures imzalı dizide Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz, Esra Ruşan gibi isimler rol alıyor. Hepsi oldukça başarılı bir iş çıkarmakta. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği romanından alıntılanan dizi, ne yazık ki bu sezon izleyenlerin eleştirilerini almakta.

Özellikle Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği İnci’nin ölümünden sonra dizi bir türlü kendisine gelemedi! Yeni sezonda İnci’siz devam eden diziye Melisa Şenolsun Rüya karakteriyle katıldı ama pek benimsenmedi. Bu kez Aslıhan Gürbüz Ceylan karakteriyle geldi diziye.

Tam da heyecanla beklenen Ceylan’ın geldiği akşam Atv’nin yeni dizisi Destan’ın ilk bölümü yayınlandı. Uzun süredir tanıtımları dönen dönem dizisi, Masumlar Apartmanı’nı adeta sarsıcı bir şekilde tahtından etti!

Birinciliğe oturan Destan dizisine karşın Masumlar Apartmanı, diğer kanallardaki Evlilik Hakkında Her Şey, Yalancı dizileriyle birlikte Salı akşamı zorlu bir sınav verdi.

Aslında Salı akşamları birinciliği sezon başından beri kimseye kaptırmadı Masumlar Apartmanı. Fakat kemikleşmiş izleyicisi sosyal medyada sıklıkla hikayenin sıkıcı hale geldiği, olayların akmadığı, yavaş seyrettiği şeklinde eleştiriler getirmekteydi Masumlar Apartmanı’na.

Destan dizisinin yayınlanmasıyla birlikte Masumlar Apartmanı’nın aniden irtifa kaybederek 5.liğe düşmesi, bir yanıyla şaşırtsa da sezon başından beri sabırla bekleyen izleyicinin bir nevi uyarısı gibi oldu! Böylece Tüm izleyici kategorisinde Masumlar Apartmanı, bu hafta yayınlanan 48. bölümüyle 5. oldu.

blank

Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolünde yer aldığı, 8. yüzyılda geçen ve henüz İslamiyet’e geçmemiş Orta Asya’daki Türk boylarının hikayesini anlatan Destan dizisi, izleyenlerin büyük ilgisini çekti. Kostümleri, mekanları ve oyunculuklarıyla çok konuşulan Destan dizisinde Ebru Şahin’in oynadığı Akkız, hikayenin baş kahramanı.

Masumlar Apartmanı’nın bu güçlü rakip karşısında bir an önce toparlanması şart! Bakalım önümüzdeki günlerde senaristler, bu durumu düzeltmek için nasıl manevralar yapacaklar? İzleyip göreceğiz…