Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin dizisi Sen Çal Kapımı, aynı güne geri dönüyor! Yayın tarihi netleşti!

Fox TV’nin dizisi Sen Çal Kapımı, aynı güne geri dönüyor! Yayın tarihi netleşti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı dizisinin geçtiğimiz hafta yeni sezon tanıtımı yayınlanmıştı. Haziran ayında yeni bölümleriyle ekrana gelmesi beklenen dizinin çekimleri de dün başlamıştı.

Dizinin kanal tarafından ilk olarak yayın günü 2 Haziran olarak duyuruldu ama daha sonra bu tarih 9 Haziran’a çekildi. Sen Çal Kapımı hayranları, geçtiğimiz yaz diziyi Çarşamba akşamları izliyordu.

Sezonda diğer dizilerle rekabet etmekte güçlük çekeceği düşünülerek hafta sonuna getirilmiş ve Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlamıştı.

Yaz sezonunda ise pek çok iddialı yapımın ekranda olmamasının da verdiği fırsat ile yeniden eski gününe yani Çarşamba günlerine döndü Sen Çal Kapımı dizisi.

Yeni bölümlerini heyecanla bekleyen izleyici, kanalın yayın günü için bir türlü karar verememesinin ardından eleştiri yorumları yapmaya başladılar ama sonunda durum netleşti… 9 Haziran Çarşamba akşamı, tam 5 yıl ileriye gidilerek hikaye bambaşka bir yeren yeniden başlayacak.

Bu arada Türkiye’dekinden daha fazla yurt dışında ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisi Mayıs ayının sonunda İtalya’da da yayınlanmaya başlayacak.