Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin Elkızı dizisini kurtarma formülü gözüktü!

Fox TV’nin Elkızı dizisini kurtarma formülü gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elkızı dizisinde Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz başrollerde yer alıyor. İki oyuncuyu izleyiciler geçen sezon TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde hatırlayacaktır.

İkili yeni sezonda yine aynı sette yer alıyor ve bu sefer hikayede partner konumunda… Elkızı dizisinin ilk 3 bölümünde Ezo karakteri öne çıktı. Harun karakteri ile Ezo’nun yakınlaşması ise artık yeni bölümden itibaren hikayede daha çok öne çıkartılacak.

Üçüncü bölüm reytingleri düşük gelen dizinin kurtuluş formülü olarak aşk sahnelerine hızlı bir başlangıç yapılacak gibi gözüküyor. Ancak izleyiciler farklı düşünüyor.

Ezo’yu kurtarmak için Harun’un verdiği mücadele ikili arasındaki aşkın da ilk kıvılcımını ateşleyecek. Elkızı dizisinde güçlü kadın imajı veren Ezo karakteri birçok dizi hayranı tarafından beğenildi.

Dizide her geçen bölüm heyecan giderek artıyor. Dizi hayranları senaristlerden Ezo ile Ali karakterleri arasında bir aşk yaşanmasını istediklerini belirten yorumlar yapıyor. İzleyiciler, Ali karakterine bir şey olmasından da çok korkuyor.

Muğla’da çekimleri devam eden dizinin hikayesi ise klişe olarak nitelendiriliyor. Dizinin yükselmesi noktasında bir aşk hikayesinin de olması şart. Aşk konusunun nasıl ilerleyeceği dördüncü bölümde daha da netleşecektir.

Elkızı dizisi 13 Kasım Cumartesi günü dördüncü bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünün reytinglerde nasıl sonuçlar elde edeceği de merakla bekleniyor.