Ana sayfa Sosyal Medya atv’deki Kardeşlerim dizisine birinciliği AsDor getirdi

atv’deki Kardeşlerim dizisine birinciliği AsDor getirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada Kardeşlerim dizisiyle ilgili yapılan yorumlarda Asiye ile Doruk karakterlerini sıklıkla görebilirsiniz. atv’de yayınlanan dizinin ikinci sezonu yine başarılı bir tempoda sürüyor.

Dizinin şimdiye kadar reytinglerde ikincilik alması normal kabul ediliyordu. Ancak bu hafta tüm kişiler kategorisinde Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı’nı geride bırakarak birinci oldu. Bu çok önemli bir başarı. Kardeşlerim biraz reyting yükselterek bunu başardı.

Dizinin reytinglerinin iyi gitmesinde sosyal medya kullanıcılarının düşüncesine göre, en çok Asiye ile Doruk karakterleri başı çekiyor… Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisinin başarılı uyumu ile AsDor etiketleri tüm sosyal medyada patlama yaptı.

atv'deki Kardeşlerim dizisine birinciliği AsDor getirdi 8

İki genç oyuncunun başarılı performanslarını öven izleyiciler, AsDor etiketleri ile binlerce mesaj paylaşıyor. Sosyal medyanın en çok konuşulan dizi çiftlerinin başında da Asiye ile Doruk geliyor.

Kardeşlerim dizisini izleyenler Asiye ile Doruk’un bu aşkı hikayesini çok sevdi. Bazen ayrılsalar da karakterlerin duyguları ve ekran başındakilere hissettirdikleri çok etkili oluyor.

Tabii ki iki genç oyuncunun sanki o kişilermiş gibi canlandırma performansları da bu başarının en önemli nedenlerinden birisi.

atv'deki Kardeşlerim dizisine birinciliği AsDor getirdi 9

Kardeşlerim dizisi hayranlarına göre reytinglerdeki iyi gidişin altında da AsDor var… İkili hakkında sosyal medya platformunda binlerce mesaj görebilirsiniz. Bu mesajların tamamına yakını da pozitif içerikli.

Ekim ayının son haftası için yapılan araştırmada Asiye ve Doruk karakterleri için sosyal medyada 924 bin ileti paylaşıldı. Sadece bir haftada bir dizi çifti için atılan bu mesaj da ne kadar popüler olduklarını anlatmaya yetiyor.

Haftanın en çok konuşulan dizi çifti olan Asiye ve Doruk’un hikayedeki yeri arttıkça izleyicilerin ekranda başında kalma isteği de artıyor.