Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin hak ettiği değeri görmeyen bir dizisi var!

Fox TV’nin hak ettiği değeri görmeyen bir dizisi var!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan ve Çarşamba akşamları farklı bir dünyaya izleyicileri götüren dizi Kanunsuz Topraklar. Geçtiğimiz yıl projenin ortaya çıkması ve yapılan ön hazırlıklar sonrasında yaz başında ekibin çekimlere başlaması ile dizi için büyük emekler ortaya konuldu.

İlk bölüm yayınlandığında tüm ekip bir hayli heyecanlıydı. Bu sezonun en başarılı yapımlarının başında gelmesi beklenen dizi ne yazık ki, beklentilerin çok altında reytingler elde etmeye devam ediyor. Ortalama reyting oranları yakalayabilen, geçtiğimiz haftalarda bir miktar daha iyi olmasına rağmen son dönemde düşüş yaşan bir dizi Kanunsuz Topraklar.

Esra Bilgiç, Necip Memili ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi var. İzleyicileri 1939 yılının Türkiye’sine götüren dizi, ne yazık ki sergilenen güçlü prodüksiyon, hikaye anlatımı ve oyunculuk performanslarına rağmen izleyicilerden yeterince ilgi görmüyor.

İlk 8 bölümü yayınlanan dizinin bu durumu bir hayli düşündürücü… Kanal yönetiminin bir miktar daha izleyici ilgisini çekerek reytinglerini yükseltmesini beklediği dizinin ne yazı ki bunu başarmak için fazla bir alanı yok.

Fox TV'nin hak ettiği değeri görmeyen bir dizisi var! 7

Başrolde yer alan Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisinin güçlü etkileşimi ve güzel işbirlikleri dizi için iyi bir seçim olduklarını gösterdi. Ancak onların bu sinerjisine yönelik izleyici ilgisinin az olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri zaten çok etkili oldu. Her iki yapım da geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağladığı için rekabette ön sırada yer alıyor.

Kanunsuz Topraklar ise kasvetli ama kaliteli atmosferi ile kendine has bir yapım. Geniş bir izleyicisi bulunan dizinin 1 Aralık günü 9. yeni bölümü yayınlanacak. Reytinglerin nasıl geleceği de çok merak ediliyor.