Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut gerçeklerle yüzleşiyor!

Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut gerçeklerle yüzleşiyor!

tarafından ker_def

Kanunsuz Topraklar dizisinde ilk 8 bölüm geride kaldı. Önceki hafta yönetmen Faruk Teber’in ayrılmasının ardından diziye yeni gelen yönetmen Cevdet Mercan önemli yenilikler yaptı. Bu yeniliklerin yansımalarını da yeni bölümlerde izleyiciler görmeye başlıyor.

Kasvetli ortamın biraz daha yumuşatılması, sahne geçişlerinde daha farklı bir tavır ilk dikkat çeken detaylar oldu. Dizinin hikayesinde de etkileyici olaylar yaşanıyor. 1 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 9. yeni bölümde neler olacağına dair detaylar ortaya çıktı.

İşte ayrıntılar: Davut son anda ortaya çıkarak Malik Paşazade ve Ali Gelik’in ortaklık planlarını suya düşürür. Malik Bey kaçarcasına uzaklaşır oradan. Gecenin ilerleyen saatlerinde kulüp boşalır; iki aşık baş başa kalırlar. Gülfem, Davut’a gerçekleri bir bir anlatır.

Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut gerçeklerle yüzleşiyor! 7

Sevdalarını yaşamak için artık aralarında hiçbir engel kalmamıştır. Ama kul kurarken gülermiş ya kader hep; Malik Bey sırra kadem basar o gece… Gülfem’in babası sanki yer yarılmış ve içine girmiştir… Davut ve Gülfem el ele verip onu tüm Zonguldak’ta bulmaya çalışırlar.

Bu sırada Ali Gelik, Fransızlarla birlikte madeni ele geçirmek için şeytanca oyunlar oynamaya devam eder. Davut ve Gülfem tüm bu zorluklarla karşı el ele verip çarpışırken öyle bir şey yaşanır ki bir anda her şey altüst olur yine… Ama ne demişler; aşk zorluklara karşı göğüs germektir…