Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Kefaret dizisi için çok sürpriz bir karar alındı!

Fox TV’nin Kefaret dizisi için çok sürpriz bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Final mi yapacak yoksa ikinci sezonda da devam mı edecek noktasında netliğin bulunmadığı Fox TV dizisi Kefaret’ten son dakika sürpriz bir karar geldi. Fox TV’den yapılan duyuruda dizinin gün değiştirdiği açıklandı.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisi, kış döneminde iyi performans sergilemişti. Teşkilat isimli TRT1 dizisinin gelmesine kadar çok iyi reytingler alan dizi, son dönemde bir miktar düşüş yaşamıştı. Yine de Teşkilat dizisine en iyi direnen yapım olan Kefaret, şimdiye kadar ayakta durmayı başardı.

Zülfü Livaneli’nin eserinden senaryolaştırılan Kefaret dizisinin hikayesi de oyunculuk performansları da çok beğenildi. Dizinin gün değiştirmesi ise izleyiciler açısından büyük sürpriz oldu.20 Haziran Pazar akşamı 31. bölümü yayınlanan dizinin artık perşembe akşamları izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Fox TV’den yapılan açıklamada şunlar yer aldı:

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı, FOX’un beğeniyle takip edilen “Kefaret” dizisinin yayın günü değişti. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı “Kefaret”, 1 Temmuz Perşembe itibarıyla her perşembe FOX izleyicisiyle buluşacak.”

Kefaret dizisinin 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Fox TV neden böyle bir değişiklik yaptı? İşte detaylar:

Kefaret dizisinin oyuncu kadrosu da bir hayli geniş. Özge Özacar, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Ayşe Tunaboylu, Yusuf Atala, Hakan Yufkacıgil, Ayberk Aladar, Eylem Tanrıver, Ecem Gümüşsu, Ezgi Dinçer, Öykü Naz Altay, Ayhan Kızılsu, Lavinya Ünlüer, Göktan Oktay Göztepe, Şenay Dede ve Bahar Ece Yılmaz gibi birbirinden başarılı oyuncular kadroda bulunuyor.