Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yanlıştan geri döndüğünün sinyalini Elkızı dizisi veriyor!

Fox TV’nin yanlıştan geri döndüğünün sinyalini Elkızı dizisi veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yönetiminin geçen sezon başlattığı düşük performans sergileyen dizileri hemen yayından kaldırıp yerine yeni dizi getirme stratejisi işlemiyor… Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da birçok dizi bu stratejinin kurbanı oldu. Kanal yönetimi bazı yapımları neden desteklemedi, bunu birçok izleyici anlamadı.

Üst üste gelen finaller sonrasında dizi izleyicileri için bir güvensizlik ortamı oluştu ve Fox TV’de yayınlanan bir yapımı izlemek isteyenler artık tedirginlik yaşıyor. Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey ve Aşk Mantık İntikam dizileri kanalda iyi sonuçlar veren yapımlar oldu. Kanunsuz Topraklar da idare eder pozisyonda ve ortalamanın üzerinde reytingleri hala alabiliyor olması dikkat çekiyor.

Ancak Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları isimli diziler kanal yönetimi tarafından hızlıca yayından kaldırılınca izleyicilerin tedirginliği daha da arttı.

Elbet Bir Gün isimli pazar günü yayınlanan dizi ise Elkızı’ndan bile çok düşük reytingler alıyor ve kanalın bu yapıma sabır göstermeyeceği ve 6. bölümde final yapacağı da ortaya çıktı.

Fox TV'nin yanlıştan geri döndüğünün sinyalini Elkızı dizisi veriyor! 7

Şimdi de bu yapımlar arasında Elkızı dizisi dikkat çekiyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi elde ettiği reytinglerle ortalamanın altında oranlar alıyor. Ama çok da kötü değil. Fox TV’yi işte bu yeni stratejisinde kararsız bırakan yapım Elkızı oldu.

İlk 5 bölümü yayınlanan dram dizisinin yoluna devam ediyor olması, kanal yönetiminin stratejide yumuşama sinyali olarak da algılanıyor. Son Yaz dizisi sezon başında benzer reytingler aldığında final ihtimali güçlü şekilde ortadaydı. Ancak Elkızı benzer oranlar ile şu anda yayına devam ediyor ve final ihtimali şimdilik konuşulmuyor.

Elkızı dizisinin akıbeti aslında Fox TV yönetiminin diz izleyicilerine bir mesaj vermesini de sağlayabilir. Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizi, şayet ekran ömrüne bu şekilde devam edebilir ise bu durum kanalın stratejisinde geri adım olarak da yorumlanabilir.