Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım adım finale yürüyen Fox TV’nin Elbet Bir Gün dizisinde büyük itiraf

Adım adım finale yürüyen Fox TV’nin Elbet Bir Gün dizisinde büyük itiraf

tarafından ker_def

Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisi yayın hayatına yeni başladı ama reytingler çok düşük geldiği için de final kararı alındı. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 6. bölüm itibari ile 12 Aralık Pazar akşamı son kez ekranda olması bekleniyor.

Elkızı dizisinin şimdiye kadar 3 bölümü yayınlandı. Dördüncü yeni bölüm ise 28 Kasım akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Babasını arayan Ahmet için işler hiç de umduğu gibi ilerlemez. Başı beladadır. Gizem ve Nesime, Ahmet’i bulmak için büyük uğraşlar verirler. Fakat Ahmet’i içinde bulunduğu zor durumdan Murat Güven kurtarmıştır ve bu fırsatı değerlendirmekten geri durmaz.

Ahmet’i annesi ve teyzesinin yerini söylemesi için ikna etmeye çalışır. Gizem, Ahmet’in Murat’la beraber olduğunu öğrendiğinde bir plan yapar ve kendini büyük bir tehlikenin içerisine atar. Mehmet ise Sevilay’ın kurduğu kumpasla mücadele ediyordur. Mehmet, Sevilay ilişkisinde restleşmeler yaşanır. Sevilay’ın bu seferki hedefi doğrudan Gizem’dir.

Murat, Gizem ve Nesime’nin yaşadığı eve doğru ilerlerken, Ahmet kendini yepyeni bir belanın içinde bulur ve annesinin en büyük düşmanı ile karşı karşıya gelir. Nesime, Ahmet’i bulmak için polise gitmekten başka çarelerinin olmadığını ve her şeyi itiraf edeceğini söyler. Gizem, Mehmet’le bütün gerçekleri konuşmaya karar verir…