Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi Kimsesizler’deki sert sözler herkesi şaşkına çevirdi!

Fox TV’nin yeni dizisi Kimsesizler’deki sert sözler herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kimsesizler dizisinde Ali Kaan Çocuk Evi’ni açan Mahir Boztepe karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu, değişen imajıyla izleyicileri bir hayli şaşırttı. Dizinin henüz yayın tarihi belli değil ama fragmanları izleyicilerle buluşmaya başladı bile. Erdal Beşikçioğlu, izleyicileri en çok şaşırtan isim oldu. Saçını, sakalını ve bıyıklarını kesen ünlü oyuncu bambaşka birisine dönüştü.

Behzat Ç. dizisinin hayranları ünlü oyuncuyu uzun saç ve sakallı haliyle bir hayli karizmatik buluyordu. Ancak değişim geçiren usta oyuncu, yeni imajı ile Behzat Ç. karizmasını da bırakmış gibi duruyor. Erdal Beşikçioğlu’nun yeni bir projede farklı bir imaj ile yer alması da çok iyi oldu. Çok farklı bir karaktere imza atacak olan oyuncu, imajıyla da kendisini yeniledi.

Fox TV'nin yeni dizisi Kimsesizler'deki sert sözler herkesi şaşkına çevirdi! 7

Erdal Beşikçioğlu için “Tanıyamadım, bu kim dedim” gibi yorumlar yapan izleyiciler, büyük değişime çok şaşırdı.

Kimsesizler dizisini heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Burcu Özberk hayranları da ünlü oyuncuyu dram işinde görecekleri için son derece mutlu…

Dizideki sert ifadeler de şimdiden tepki görecek gibi duruyor. Mahir Boztepe karakterinin şu sözlerine dikkat:

“Aile bu dünyada en önemli varlıktır. Ailesi olmayan insan hiçtir. Size de aileler gelecek. Saçınıza, başınıza, tırnağınıza, dişinize, huyunuza, suyunuza bakacaklar.

Bacaklarına sarılacaksınız. Kendinizi acındıracaksınız. Hani o barınaktaki köpekler var ya, “Beni seç beni seç diye yaltaklanan köpekler, işte öyle davranacaksınız. Burada ben ne dersem o! Ağlamaya mama yok.”